BURO-C


Met BURO-C architecten verzorgen we hedendaagse private en openbare werken, nieuwbouw of renovatie. Zo bouwden we reeds enkele scholen, een dierenasiel, sporthal en diverse residentiële gebouwen van verschillende schaal of omvang. Eéngezinswoningen worden uitgewerkt tot en met het interieur indien gewenst, waarbij uitgekiende detaillering heel belangrijk is. Om onze horizon te verruimen hebben we ook in Frankrijk enkele lopende projecten in de particuliere woningbouw. Om deze laatste te realiseren zijn we dan ook ingeschreven in de Orde van Architecten in Frankrijk. Ieder project heeft zijn eigenheid, dit qua context, invulling en bezetting, waarbij we onze eigentijdse visie als leidraad stellen. Met een specialisatie monumentenzorg en restauratie is het telkens een uitdaging hedendaagse elementen toe te voegen in een historische context.

Naast de architectuur vind ik mijn ontspanning in lopen, fietsen en recent opnieuw het golfen. Deze laatste sport stond even on hold, maar daar wordt nu weer volop aan gewerkt. Vooral het buiten zijn in een mooie natuur, waarbij toch flink wat concentratie en techniek aan te pas komen maakt dit een volmaakte ontspanning.

Voor mij is het een absolute meerwaarde om op de baan spontaan meer te weten te komen omtrent de professionele activiteiten van de medespelers en dan ook het eigen werkveld wat te kunnen toelichten. Je ontmoet persoonlijkheden die anders je pad niet zo snel zouden kruisen, wat het best interessant maakt. Ik ondersteun het netwerk om mensen te blijven ontmoeten die dezelfde visie delen, en het is fijn om BURO-C architecten op die manier in het licht te stellen.

 

BURO-C
Carla Degryse
Coupure Rechts 160
9000 Gent

+32 9 233 18 20
carla.degryse@buro-c.beGo Back