Damme Golf & Country Club


Het ledenbestand van Damme Golf & Country Club telt bijzonder veel ondernemers. Wie wat meer in detail kijkt ziet dat die bovendien in de meest uiteenlopende sectoren actief zijn. Een logische en snelle verwachting is dan ook dat kruisbestuiving hier zomaar voor het rapen ligt.

In de praktijk is het echter niet zo eenvoudig. Iedereen beseft ergens wel dat er potentieel is, maar het blijkt niet zo voor de hand liggend om er iets zinvols mee te doen. Dikwijls weten we eenvoudigweg al niet van elkaar waarin we gespecialiseerd zijn en dan doen we zelfs de moeite niet om er meer van te maken.

Het B2B netwerk van Damme Golf & Country Club heeft die wetenschap als basis. Het netwerk geeft u als ondernemer in de eerste plaats de kans om in een ongedwongen sfeer uitgebreid in contact te komen met die vele andere ondernemers. Maar, er is meer, het biedt ook voor uw bedrijf een extra dimensie.

Onze prachtige golf-infrastructuur, DGCC behoort zonder twijfel tot één van de best uitgeruste golfclubs van België, kan je voortaan ook extern helemaal inzetten als business tool. De B2B-seats vormen daarbij dé sportieve invulling voor uw marketingmix bij uitstek. Daarnaast zijn ze nog eens fiscaalvriendelijk en origineel als relatiegeschenk met blijvende waarde voor uw gasten.

Elke gevestigde ondernemer kan hier zeker zijn voordeel mee doen. Maar ook de jonge, minder ervaren, ondernemer komt aan zijn trekken. De positieve input en spontane coaching die ze er bovenop krijgen van hun rijpere collega’s binnen het netwerk is zonder meer van onschatbare waarde.

In tegenstelling tot de klassieke business seats die we in andere sporttakken aantreffen kunnen uw gasten actief mee-sporten. Uw relaties kunnen op elk niveau meegenieten van de golfsport en die zelfs onder uw impuls aanleren. Ongetwijfeld biedt u er hen een heuse ‘life changing’, nooit meer te vergeten, ervaring mee aan.

Zowel golfers als niet golfers, vooral die laatste, zullen de paar uur contact met gelijkgezinden op de baan heel sterk waarderen.  In dit e-tijdperk waarin we allemaal bijna zonder onderbreken via onze smartphone communiceren is écht life contact van onschatbare waarde geworden. Waar beter dan ver weg van alle drukte, in de natuur, op de golfbaan, kan je daar beter van genieten?

Damme Golf & Country Club
Rudy Steyaert
Doornstraat 16
8340 Damme

rudy@rudysteyaert.be
+32 475 94 08 49Go Back
Neem contact op