Devroe & Partners


Inge, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk?

Ik ben een heel actieve netwerker en ben lid van diverse organisaties. Ik zit in het bestuur van De Hanze, lid van Voka, Etion, … en ga naar diverse events. Een netwerk is erg belangrijk voor mij, mond aan mond reclame is nu eenmaal het meest waardevol en ik raad ook graag mensen aan mijn klanten aan die ik vertrouw. Na een rustige golfstart ben ik sedert een jaar echt gebeten door golf. Ik denk dat dit een ideale en informele combinatie is om nieuwe mensen te leren kennen en je netwerk uit te breiden en intussen je favoriete hobby te beoefenen.

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Nog niet gezien ik beide nog niet gecombineerd heb, maar ik geloof absoluut in de meerwaarde.

Wat zou je graag nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

Ik word erg getriggerd door nieuw dingen. In mijn job analyseer ik graag nieuwe projecten en hun kans op slagen. In de golf hou ik er ook van veel verschillende terreinen te ontdekken en als ik mijn passie voor natuurfotografie, vuurtorens, wilde zeeën en golf kan combineren in reizen zou ik graag vele mooie links golfterreinen willen ontdekken.

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Devroe & Partners?

Devroe & Partners werd 50 jaar geleden opgericht door mijn vader als commercieel adviesbureau. Ikzelf ben zaakvoerder van 2002 en heb de focus verlegd naar het pure marktonderzoek. Naast traditioneel onderzoek (klantentevredenheid, naambekendheid ed) zijn haalbaarheidsonderzoeken echt mijn ding. Dit houdt o.m. in onderzoek doen naar de haalbaarheid van nieuwe bouwprojecten, locatiegerichte studies, retailprojecten of productonderzoeken al dan niet innovatief met hun kans op slagen in de markt. Ik ben daarnaast ook freelance docent marktonderzoek bij Syntra en starterscoach bij de POM voor hun project Start & GO.

 

Devroe & Partners
Inge Devroe
Klauwijzrstraat 10
8200 Brugge

inge@marktonderzoek.be
+32 50 39 14 28Go Back