Duo


Véronique, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk?

Het B2B-Netwerk creëert de mogelijkheid om nieuwe bedrijven en potentiële partners te ontmoeten en hen op een ontspannen manier te leren kennen in een wel heel bijzondere omgeving.

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Zeker! De combinatie van enerzijds actief bewegen in de frisse buitenlucht en zaken doen anderzijds zorgt voor een heel andere, meer ontspannen, sfeer. Zo kom je gemakkelijker in gesprek met bedrijfsleiders of besluitnemers die met dezelfde ambitie in deze ondernemerswereld vertoeven. Dit zorgt ook voor meer wederzijds begrip; je deelt immers een doelstelling en een sportactiviteit.

Wat zou je graag nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

Als ondernemer ligt de focus nu voornamelijk op het actief blijven delen van ervaringen in de ruimste zin van het woord, alsook het versterken en uitbreiden van een netwerk. Als golfer zou ik graag mijn liefde en enthousiasme voor de sport en de natuur met meer mensen willen delen.

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Duo?

Duo werd in 1996 opgericht en behoort zo tot de pioniers van het web in België. We zijn toegewijd tot het uitbouwen van de digitale business van onze klanten en zijn daarbij een betrouwbare partner in hun toekomstige groei. Met meer dan 50 professionele en gedreven medewerkers voorzien we digitale oplossingen op maat, voor middelgrote en grote bedrijven. Denk hierbij aan automatisering, complexe websites, digitale strategieën of mobile apps.

In het huidige digitale tijdperk dat gekenmerkt wordt door een snel evoluerende online wereld is innovatie heel belangrijk. Wij zien innovatie als het zoeken naar net die oplossing die onze klant nodig heeft. Hier ligt dan ook onze sterkte: het zijn de noden van onze klanten die ons steeds blijven uitdagen om tot state-of-the-art oplossingen te komen. Het succesverhaal van onze klanten is ons succes.

 

Duo
Véronique Dugardyn
Bargeweg 2
8000 Brugge

veronique.dugardyn@duo.be
+32 50 96 10 00Go Back