Group Claeys Insurance Brokers


Michel, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk?

Zoals iedereen vermoedelijk antwoordt: leuk om hobby én business te kunnen combineren.  Maar ook om de golfclub van Damme én (vooral) de mensen erachter te leren kennen, het hinterland van mijn echtgenote die afkomstig is van Sint-Kruis.  Zelf ben ik Kortrijkzaan, maar met onze kantoren in Brugge, Knokke, Kortrijk en Veurne actief over gans (West-)Vlaanderen.  Ook de mogelijkheid om klanten mee te brengen is een overtuigend argument.

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Mens sana in corpore sano, een gezonde actieve wandeling in een prachtige natuur leidt tot een creatieve geest.  En golf spelen en business doen lopen perfect naast elkaar: voor beiden is een gezonde focus vereist!

Wat zou je graag nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

Ons bedrijf staat klaar voor de toekomst.  De digitalisering, de steeds complexer wordende wetgeving, de noden en behoeften van de klanten… Laat ze maar op ons afkomen.  Samen met ons team gaan we er voluit voor.  We zijn een 100% familiaal onafhankelijk verzekeringskantoor die behoort tot de top20 in België en daar zijn we fier op.  Maar we hebben nog gezonde groei-ambitie.
Als golfer is het eigenlijk hetzelfde: ik wil ook nog verbeteren.  Maar aangezien ik nog maar goed een jaar speel, is er nog veel marge. 🙂

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Group Claeys, voor zover dat nodig is natuurlijk?

Group Claeys Insurance Brokers verzekert wat voor u waardevol is en beschermt uzelf, uw gezin en uw onderneming.  Samen met ons team van 30 gedreven medewerkers staat Group Claeys klaar voor de toekomst.  Of het nu uw woning , wagen, oldtimer, boot, kunst of bedrijf is, we bieden onze klanten via onze eigen exclusieve polisvoorwaarden maatwerk én de beste bescherming.  Een zekerheid die kan tellen en die onze klanten verdienen.

 

Group Claeys Insurance Brokers
Michel De Clerck
Moerkerkse Steenweg 1
8310 Brugge

m.declerck@groupclaeys.be
+32 50 50 60 41



Go Back