Liquid.


Alain, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk?

Networking combineren met je liefste sport lijkt mij een perfect match.

Anderzijds kan je ook je eigen relaties of klanten een plezier doen om eens een leuke dag te spenderen op een mooie golfclub, zeker in combi met een lekker diner en in een aangenaam kader.

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Zoveel golfers zijn er niet onder mijn klanten. Maar het is wel een meerwaarde om ook niet-golfers uit te nodigen op dit netwerk en hen zo kennis te laten maken met de golfsport.

De klantenrelatie wordt er hechter, gezien we plots, buiten de bedrijfscocon, elkaar beter en anders leren kennen als mens, als golfpartner of als sportfanaat.

Bovendien nodigt de receptie en het business diner uit om nog dichter naar elkaar toe te groeien, en worden we als het ware partners in crime. 🙂

Wat zou je graag nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

Als ondernemer ben ik eigenlijk best tevreden met waar ik nu sta. Heb op vandaag een mooi bedrijf uitgebouwd, met talentvolle en loyale medewerkers, en prachtige klanten.

Meer moet dat momenteel niet zijn. Blijven excelleren want hierdoor besparen we geld.

De golfsport is nog maar een paar jaar geleden in mijn leven gekomen, zelf heb ik weinig golfambitie. Tenzij de ambitie om met vrienden zo lang als mogelijk te kunnen blijven samen genieten van de mooiste sport van deze wereld. Af en toe een uitstapje naar een andere golfclub, in binnen- of buitenland is een mooie meenemer. Gezond Genieten.

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Liquid Society, voor zover dat nodig is natuurlijk?

Liquid is een Branding Agency. We brengen merken in het hoofd en in het hart van mensen. Daar houden we van. En dat is wat we best kunnen.
Dit doen we elke dag op onze speelplaats die sommige mensen kantoor noemen. Daar is het waar we brainstormen, waar we strategieën ontplooien en waar creatieve dingen gebeuren.
Wij zijn een team van slimme strategische denkers en gekke creatievelingen. Harde werkers, of moeten we zeggen : werkers met een hart, die jouw merk de punch geven die het nodig heeft.

Ons team: brandstrategists / creative directors / brandmanagers / projectmanagers / branddesigners / digital designers / copywriters / freelance specialists.

 

Liquid.
Alain Boone
Leopold II-laan 35
8000 Brugge

alain@liquidsociety.be
+32 50 44 10 70Go Back