Marvin Media


Vincent, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk?

De combinatie van pleasure en business, maar vooral het netwerk op zich. De verschillende leden, maar ook hun gasten. Het is altijd interessant om nieuwe mensen te leren kennen. Het feit dat golf een grote gemene deler is, maakt het een stuk laagdrempeliger.

Niettegenstaande het feit dat ik zelf pas een 2-tal jaar geleden de golfsport heb ontdekt, vind ik het fijn om golfende en niet-golfende klanten en leveranciers uit te nodigen op een (initiatie) programma. Dit is een uitstekende formule die nu een stuk voordeliger is dan dat je als bedrijf dit individueel moet organiseren.

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Absoluut, ik heb binnen mijn professioneel netwerk (klanten & leveranciers) een aantal actieve golfers. Het is hoogst interessant om met deze gasten een ’sportieve’ dag door te brengen en mekaar wat beter op de baan en naast de baan te leren kennen. Men zegt wel eens dat samen een rondje golf een goeie waardemeter is om mekaar beter te leren kennen.

Wat zou je graag nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

Voor beiden heb ik hetzelfde motto: plezier hebben in wat ik doe, het nodige evenwicht vinden.

Qua business zijn de digitalisering en alles wat daarbij komt kijken een behoorlijke uitdaging. Dit volledig onder de knie krijgen zal een mooi resultaat zijn. Wat golf betreft, zo vaak als mogelijk mijn handicap spelen door goed golf te spelen…

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Marvin Media?

Marvin Media is vooral gekend van het merk ‘VENUEZ’, een 360° inspiratieplatform voor de Belgische Hospitality Industrie. VENUEZ is een driemaandelijks B2B magazine, een beurs in maart, de awards begin december en tot slot een digitaal kanaal (website, video en social media). Wij brengen inspiratie over eten, slapen en drinken.

Daarnaast maakt Marvin Media bespoke content voor partners en klanten. Dit kan gaan van digitale publicaties voor AB Inbev, over een magazine voor IGEPA en het verzorgen van de content voor de social media kanalen voor Leader Club. Wij geloven zeer sterk in de kracht van genuine storytelling binnen je communicatie.

 

MARVIN MEDIA
Vincent Degroote
Rijselstraat 236
8200 Brugge

vincent@venuez.be 
+32 50 96 96 06Go Back