Value Square


Wim, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk?

De combinatie van golf en business zonder meer. Ik heb sinds mijn lidmaatschap in Damme golf fantastische mensen/ondernemers leren kennen en het idee om ervaringen uit te wisselen, zowel over het werk als over de golf, werkt fantastisch. In tegenstelling tot het leven, waar alles soms vlug moeten worden beslist, krijg je de tijd om iemand echt beter te leren kennen terwijl je door de Damse polders stapt.

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Absoluut, in mijn netwerk van ondernemers zitten veel golfers. Een ganse dag met hen kunnen doorbrengen versterkt de band. Maar in de eerste plaats is golf uiteraard een fantastische ontspanning.

Wat zou je graag nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

Value Square wil succesvol zijn niet alleen in het beheer van zijn portefeuilles maar ook in de manier waarop het omgaat met zijn medewerkers, klanten en leveranciers. Omdat wij van de bedrijven waarin we investeren verwachten dat ze duurzaam omgaan met hun middelen, proberen we dit ook te doen voor onszelf.  Value Square is een CO2 neutraal bedrijf en onderschreef het UNPRI. (United Nations Principles for Responsible Investment). Onze droom is om relevant te worden in Vlaanderen !

Toen ik met golfen startte een aantal jaar geleden dacht ik dat het onmogelijk zou zijn om een single handicap te worden. Maar met wat geduld komt deze doelstelling dichterbij terwijl ik het gevoel heb dat ik nog altijd niet kan golfen….

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Value Square, voor zover dat nodig is natuurlijk?

Value Square is een onafhankelijke boutique vermogensbeheerder in Gent, die zich uitsluitend focust op het beheren en adviseren van beleggingsportefeuilles. Het heeft ambities gericht op de bewezen voordelen van het Value Investing. De partners van Value Square investeren  samen met de klanten in hoofdzakelijk familiale ondernemingen.

 

Value Square
Wim Henneman
Schoonzichtstraat 23A
9051 Gent

wim.henneman@value-square.be
+32 9 241 57 57Go Back