Christine, jullie nieuwe ladies captain

Beste Ladies,

Het is voor mij een eer mij te mogen voorstellen als uw nieuwe ladies captain.

De dames die mij wat beter kennen weten dat wanneer ik mij tot iets engageer ik er voor ga. Het is de bedoeling dat de “ladies” een dynamisch onderdeel van de club uitmaken waarin elke dame zich thuis voelt. Als bindteken tussen de ladies en het clubbestuur zal ik, zoals ook mijn voorgangsters deden, alles in het werk stellen om dit opzet mee te helpen verwezenlijken. Ik sta open voor suggesties en opmerkingen. Het is belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt.

In deze bijdrage wil ik mij speciaal richten tot de talrijke nieuwe leden die nog evolueren als “rabbits” of die dit rabbitstadium inmiddels zijn ontgroeid. De keuze om aan te sluiten bij een golfclub is alleszins een eerste stap in de goede richting geweest. Arnold Palmer, een icoon van de golfsport zag het als volgt: “Golf is without a doubt the greatest game mankind has ever invented”. Als beginneling zal Arnold Palmer echter ook wel ondervonden hebben dat “The beginning to great things are always the hardest, so be strong”, wat een meer algemeen gezegde is, hier zeker toepasselijk.

Er komt een moment waarop de opleidingsfase achter de rug is en men alleen verder moet zonder de wijze raad van de pro. Het is hier dat de lagere handicaps een belangrijke bijdrage kunnen leveren in de verdere ontwikkeling van de rookies. Meestal is het echter zo dat beginnelingen, wanneer ze met lagere handicaps spelen, stijf staan van de stress. Laten we daar samen wat aan doen en mekaar steunen. We zijn allemaal beginnelingen geweest. Overigens hebben we er als club belang bij goede speelsters te vormen met de ambitie de kleuren van Damme Golf & Country Club succesvol te kunnen verdedigen tijdens kampioenschappen. Tips ter zake zijn welgekomen.

Tenslotte nog enkele weldoende nevenwerkingen waarvan de golfspeler kan genieten, gratis in het lidgeld inbegrepen.

  • We verbruiken veel calorieën tijdens het kilometers lange parcours.
  • De stress die de competitie en ook het slenteren met zich meebrengt doet de vetkussentjes wegsmelten!
  • De zuivere lucht is een versterking voor het hart en de bloedsomloop
  • Een ontspannend spel en geslaagde bewegingen doen zelfs depressies verdwijnen
  • Vergeten we ook niet de sociale contacten die tot stand komen binnen de ontspannen sfeer in het clubhuis.

Met sportieve groeten,

Christine

Neem contact op