DRUKKE ACTIVITEIT IN 2021 VOOR DE RABBITS

Beste Rabbits

Het Rabbits comité onder leiding van Jan Vanhaverbeke met assistentie van Josiane Morris, Caroline Dumortier en Jean Pierre Kerckaert  hebben in het jaar 2021, niettegenstaande de corona toestand, nog 35 activiteiten kunnen plannen  zoals starterswedstrijden , p9 wedstrijden, regelsessies, clinics, wandeling op parcours, short game wedstrijd, texas scramble enz…..

Aan deze activiteiten  werden niet minder dan 725 deelnames genoteerd.   Gezien de moeilijke omstandigheden in verband met corona kunnen wij dit toch nog een succes noemen

Wij dienen ook nog te vermelden dat de vele markers die meewerkten aan deze activiteiten bijgedragen hebben tot dit succes.  Zonder deze markers zouden de activiteiten moeilijk kunnen doorgaan.  De markers zijn een grote steun voor het Rabbits comité maar zeker ook voor de vele deelnemers.    Niet minder dan 45 markers hebben  deelgenomen in 2021, wat ook een succes mag genoemd worden.  Hartelijk dank aan deze bereidwillige leden die er aan houden  hun ondervinding met de Rabbits te delen.

Voor het jaar 2022 staan terug veel activiteiten gepland.  Iedereen zal  tijdig verwittigd worden, zowel per mail, op de agenda en ook op de site.   Schrijf dus tijdig in voor deze activiteiten.

Om te eindigen wenst het Rabbits comité  ook nog de medewerkers van het secretariaat te bedanken voor hun efficiënte medewerking bij de administratie van de activiteiten en daarbuiten.

Tot binnenkort

 

Het Rabbits comité

Jan, Josiane, Caroline en JP

 

 

 

Neem contact op