EINDEJAARSPROGRAMMA VOOR RABBITS

 19/10: SHORT GAME CONTEST een wedstrijd voor bevordering van het kort spel.  Putten, chippen, pitchen  en bunkerslagen.  Aanvang     14u00 stipt.  Inschrijving via igolf of via het secretariaat.

  • 20/10: WANDELING OP HET GROOT PARCOURS,  Caddiemaster Jan geeft uitleg over de natuur en Josiane geeft uitleg over het golfgebeuren.   Niet te missen.  Inschrijven via het secretariaat.
  • 26/10 STARTERWEDSTRIJD HALOWEEN OP DE COMPACT  OPGEPAST AANVANG 13U15 . Ook uiteraard de 9 holes wedstrijden.  Inschrijven via het secretariaat of via igolf.
  • 30/11: STARTERWEDSTRIJD en 9 holes wedstrijden zoals gebruikelijk
  • 14/12: TEXAS SCRAMBLE WEDSTRIJD:  Inschrijven per 2 of individueel  via igolf of secretariaat. Zie hieronder

Ploeg van twee spelers.  Elke speler speelt een eerste bal. De team-captain kiest dan de beste bal naar zijn mening. (Een tee wordt geplaatst op deze plaats)   Vanaf deze plaats (maximaal 15cm van de tee, nooit dichter van de hole en een halve cirkel achter de tee) speelt elke speler met zijn bal een tweede slag. Indien de bal niet in het laag gemaaid gras ligt , wordt de bal niet geplaatst maar gedropt (niet dichter bij de hole) Daarna kiest men opnieuw de beste bal, van daar spelen alle spelers opnieuw een slag, enz…. tot de hole is uitgespeeld. Het is wel verstaan dat bij de opslag de bal van iedere speler minstens vier  maal dient  gekozen te worden.  Op de kaart dienen het aantal slagen vermeld en tevens een aanduiding van welke speler de opslag werd gekozen.

Jan, Josiane, Caroline en JP