Freddy: Seniors Captain 2017 – 2019

Het golfen is voor mij begonnen begin januari 1999 in Kampenhout, nu 18 jaar geleden. Na een tussenstop in Keerbergen waar ik 3 jaar lid ben geweest en na mijn verhuis van Mechelen naar Knokke, waar ik samenwoon met Christine Leterme ben ik begin 2012 lid geworden in Damme. Dus dit jaar ga ik hier mijn zesde seizoen in. Mijn dank gaat naar jullie allen om me te hebben laten integreren in deze golfclub. Ik weet het nu zeker de beste integratie gebeurt voornamelijk op de hole 19 !!!

DOELSTELLINGEN

Mijn eerste doelstelling is het even goed te doen als onze vorige captain Christine Timmerman. Ik hoop, maar ben er stilletjes zeker van, dat ze mij zal helpen om de overdracht van het captainship zo vlot en goed mogelijk te laten verlopen. Ik dank en feliciteer haar voor de manier waarop zij de voorbije 2 jaren onze cenioren heeft begeleid op een spontane en vriendelijke wijze. Christine, je was en bent nog steeds een super captain. Dank je wel !!!

E.F.A. is mijn tweede doelstelling. Nog meer dan vroeger en blijven werken aan:

ETIQUETTE

FAIR-PLAY

AMUSEMENT

Mijn derde doelstelling is er te zijn voor jullie allen, te luisteren, en dit ongeacht de leeftijd, handicap of geslacht. Ik ga er trachten te zijn voor elke senior, ja trachten, want we zijn in totaal met meer dan 800 !!!

TOT SLOT

Tot slot wilde ik hier beklemtonen dat we ver moeten rijden om een even mooie golfclub te vinden als de onze. Mooie structuur, goede accommodaties, prachtige parcours en formidabele leden.
Bedankt aan de staff, aan de leden van het sportcomité en aan allen die mij gesteund hebben en in ’t speciaal bedankt aan mijn partner Christine.

Beste Senioren, ik zou willen zeggen liefste Senioren, wij gaan er een prachtig jaar van maken met de slogan : vroeger waren wij jong en mooi, nu zijn we enkel nog maar mooi…

I LOVE THE SENIORS !!!!

Wij zijn met z’n allen aan het golfen gegaan…
Wij spelen hier in Damme op een heel mooie baan….

Freddy Lekeu