HET RABBITSCOMITE

Beste Rabbit,

 

Je weg vinden als beginnende golfer binnen de golfsport en binnen Damme Golf & Country Club is het doel van alle activiteiten die wij als Rabbits-comité organiseren.

 

Waar kan je aan deelnemen?

  • De laatste zaterdag van elke maand is er een starterswedstrijd om onze beginnende golfspelers de gelegenheid te geven kaarten te halen op weg naar de grote baan. Vanaf 2017 kan je ook op een aantal woensdagavonden aan een dergelijke wedstrijd meedoen.
  • Ook de laatste zaterdag van elke maand is er een 9 holes wedstrijd op de President’s 9, zodat, eenmaal je toelating krijgt om op de grote baan te spelen, je wedstrijdervaring kan opdoen op weg naar handicap 36. Vanaf 2017 kan je ook op een aantal woensdagavonden aan een dergelijke wedstrijd meedoen.
  • Er gaan een aantal golf-clinics door om je spel nog te verbeteren.
  • Om kennis te maken met onze “Main Course” en “President’s Nine” zijn er een tweetal wandelingen waar het natuur- en golf-aspect worden toegelicht.
  • Van mei tot september is er de maandelijkse short game competitie, waarin je vaardigheid in het putten, chippen en uit de bunker spelen op de proef wordt gesteld;
  • En in december wordt het jaar afgesloten met een Scramble wedstrijd en maaltijd.
  • En wellicht zijn er nog een aantal andere activiteiten waar je nog zal van horen!

 

Je bent steeds welkom tot je handicap 36 haalt op al deze activiteiten behalve de starterswedstrijden, die uitsluitend voor beginnende spelers die nog geen handicap 45 hebben worden georganiseerd.

Ondertussen heb je zeker de tijd om je weg te vinden in de Club en ook aan wedstrijden mee te doen die door andere groepen worden georganiseerd!

 

Tot dan!

 

Je Rabbits-comité,

 

Jean-Pierre, Josiane, Caroline en Walter