RABBITS CLOSING DAY TEXAS SCRAMBLE 14/12

Beste Rabbit

Op zaterdag  14 december 2019 wordt de traditionele RABBITS CLOSING DAY georganiseerd.

De wedstrijd is toegankelijk voor alle spelers met handicap van 37 of hoger.  Er wordt gespeeld in ploegen van 2.  Deelnemers kunnen inschrijven zowel individueel als in ploeg van 2. Deelnemers die individueel inschrijven krijgen dan een medespeler toegewezen.

De wedstrijd begint stipt om 12u45  op de compact. Het is een shotgun in flights van 4 en er worden 9 holes gespeeld.   Maximaal 44 spelers worden toegelaten.  Iedere flight  krijgt een marker toegewezen.   Tijdens de wedstrijd zijn enkele verassingen voorzien.

De eerste vier ploegen winnen een prijs geschonken door JP KERCKAERT ASSURANTIES.

De fee voor de wedstrijd bedraagt 6€ te betalen bij aanmelding in het secretariaat.

Na de wedstrijd wordt een prijsuitreiking gehouden gevolgd door een  receptie.

Er wordt gespeeld volgens de formule TEXAS SCRAMBLE :

Ploeg van twee spelers.  Elke speler speelt een eerste bal. De team-captain kiest dan de beste bal naar zijn mening. (Een tee wordt geplaatst op deze plaats)   Vanaf deze plaats (maximaal 15cm van de tee, nooit dichter van de hole en een halve cirkel achter de tee) speelt elke speler met zijn bal een tweede slag. Indien de bal niet in het laag gemaaid gras ligt , wordt de bal niet geplaatst maar gedropt (niet dichter bij de hole) Daarna kiest men opnieuw de beste bal, van daar spelen alle spelers opnieuw een slag, enz…. tot de hole is uitgespeeld. Het is wel verstaan dat bij de opslag de bal van iedere speler minstens vier  maal dient  gekozen te worden.  Op de kaart dienen het aantal slagen vermeld en tevens een aanduiding van welke speler de opslag werd gekozen.

Wacht niet te lang om je in te schrijven, de plaatsen zijn beperkt. (inschrijving via secretariaat of i-golf)

Het rabbits-team

Jan, Josiane, Caroline en JP