SHORT GAME CONTEST FOR RABBITS

SHORT GAME CONTEST 2018

REGLEMENT:

 1. Deelnemers : alle Rabbits (Hc 37 tot 47) . Inschrijving ad valvas tot 36 deelnemers.
 2. Er gaan vier wedstrijden door tijdens het zomerseizoen, nl. mei, juni , augustus en september telkens om 13u45 stipt na aanmelding in het secretariaat.
 3. Wedstrijd :
 1. Putting: Dit wordt gespeeld volgens de formule stableford. Ieder hole heeft een PAR 2. Er wordt een parcours van 9 holes gespeeld.
 2. Chipping: Er worden twee cirkels getrokken rond de beoogde hole. De bal wordt gechipt naar de beoogde hole ( 5 ballen worden geslagen per persoon) Indien de bal buiten de buitenste cirkel (op de oefencourse) ligt krijgt de deelnemer 1 punt. Indien de bal tussen de buitenste cirkel en de binnenste cirkel ligt krijgt de deelnemer 2 punten. Indien de bal binnen de binnenste cirkel en de put ligt krijgt de speler 3 punten. Indien de bal in de put terecht komt krijgt de speler 5 punten.
 3. Pitching: 5 ballen worden geslagen naar de hole met de zelfde puntentoekenning als voor chipping
 4. Bunkerslag: Er worden 5 ballen geslagen vanuit de bunker. Indien de bal niet uit de bunker wordt geslagen: 0 punten: indien de bal uit de bunker op de oefencourse maar niet binnen de buitenste cirkel wordt geslagen: 1 punt, indien de bal ligt tussen de twee cirkels: 2 punten, indien de bal tussen de hole en de kleinste cirkel ligt: 3 punten en indien de bal in de hole ligt: 5 punten.
 1. Prijzen:Van de vier wedstrijden samen wordt een klassement opgemaakt. Voor dit klassement moet de deelnemer minimum twee maal hebben deelgenomen. De twee beste scores van ieder onderdeel worden samengeteld. Bij gelijkheid geeft de laatste kaart de doorslag, indien dan nog gelijk telt de score van de bunkerslagen door en daarna deze van de chipping en daarna van de pitching en als laatst de putting.
 2. De eerste drie winnen een eindprijs. (zie hieronder)
 3. De punten van de vier disciplines (putting, chipping, pitching en bunkerslag) worden samengeteld en de eerste drie in elk van de vier wedstrijden ontvangen een prijs bestaande uit bons van de golfshop Damme.
 4. Het inleggeld voor iedere wedstrijd bedraagt 5€ per deelnemer.
 5. Alle deelnemers dienen zich bij voorbaat in te schrijven via i-golf of via het secretariaat. De dag van de deelname dienen zij zich eerst aan te melden bij het secretariaat alvorens deel te nemen. Het aanvangsuur van 13u45 zal stipt nageleefd worden

 

Het Rabbits comité

Walter, Josiane, Caroline en JP

 

Voor het algemeen klassement zijn drie prijzen voorzien gesponsord door JP Kerckaert-verzekeringen