TEXAS SCRAMBLE FOR RABBITS

TEXAS SCRAMBLE  COMPACT WEDSTRIJD VOOR  RABBITS  09/12/2023

 1. Alle Rabbits kunnen aan de wedstrijd deelnemen ( vanaf hc 37 en hoger)
 2. Er wordt gespeeld in ploegen van 2. De deelnemers kunnen zowel individueel inschrijven als in ploeg van 2.  De deelnemers die individueel inschrijven zullen dan een medespeler toegewezen krijgen.
 3. De wedstrijd zal stipt aanvang nemen om 13u30
 4. Shotgun in flights van 4
 5. Er worden 9 holes gespeeld
 6. Maximaal 36 deelnemers
 7. De eerste drie ploegen van 2 spelers hebben prijs gesponsord door JP Kerckaert assuranties
 8. Iedere ploeg zal een marker toegewezen worden.
 9. Tijdens de wedstrijd zijn er enkele verassingen voorzien.
 10. Na de wedstrijd is een democratisch eetmaal voorzien enkel op inschrijving. De maaltijd is toegankelijk voor de spelers, markers en hun partners. Te betalen bij de inschrijving. Menu : HALVE KIP  FRIET EN SLA TOMAAT INCL 1 DRANKJE (WIJN BIER OF FRISDRANK) 25€. 
 11. De wedstrijdfee bedraagt 6€ te betalen bij aanmelding in het secretariaat.

TEXAS SCRAMBLE-STABLEFORD

Ploeg van twee spelers.  Elke speler speelt een eerste bal. De team-captain kiest dan de beste bal naar zijn mening. (Een tee wordt geplaatst op deze plaats)   Vanaf deze plaats (maximaal 15cm van de tee, nooit dichter bij de hole en een halve cirkel achter de tee) speelt elke speler met zijn bal een tweede slag. Indien de bal niet in het laag gemaaid gras ligt , wordt de bal niet geplaatst maar gedropt (niet dichter bij de hole) Daarna kiest men opnieuw de beste bal, van daar spelen alle spelers opnieuw een slag, enz…. tot de hole is uitgespeeld. Het is wel verstaan dat bij de opslag de bal van iedere speler minstens vier  maal dient  gekozen te worden.  Op de kaart dienen het aantal slagen vermeld en tevens een aanduiding van welke speler de opslag werd gekozen.

Het Rabbits-team

Jan, Josiane, JP en John

 

Neem contact op