Golf Travel Experts


Peggy, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk?

Van zodra ik vernam dat er een B2B in Damme golf werd opgericht, heb ik geen moment getwijfeld om mij hiervoor in te schrijven. Aangezien ik mij hoofdzakelijk bezighoud met het organiseren van golfreizen en -stages, is dit de uitgelezen kans om mijn klantenkring en mijn netwerk onder golfers uit te breiden. Dankzij deze B2B krijg ik daarnaast ook de kans om af en toe enkele golfspelende klanten uit te nodigen om het parcours te ontdekken en hen dan ook in contact te brengen met mogelijke business partners.

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Zoals ik hierboven al aanhaalde, is het organiseren van golfreizen mijn core business en dus spreekt het vanzelf dat mijn lidmaatschap op de golf een meerwaarde is voor mijn zaak. Zelf speel ik reeds golf sinds 1991, maar ook reizen is altijd al mijn passie geweest. Het is dan ook fantastisch dat ik deze twee hobby’s heb kunnen bundelen en er mijn beroep van heb kunnen maken. Wanneer ik als begeleiding mee ben met golfgroepen, is het hoofdonderwerp tijdens de vele leuke etentjes uiteraard ‘golf’ en ik praat hier dan ook met plezier telkens over mee!

Wat zou je graag nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

Het belangrijkste, en reeds van toepassing, is ongetwijfeld de voldoening die ik haal uit het organiseren van ontspannen en unieke golfvakanties. Sinds een tweetal jaar organiseer ik alle golf.be reizen, alsook golfincentives voor bedrijven. Hierin zou ik graag nog wat groeien, ik wil nog meer doen, nog meer en uniekere ervaringen aanbieden aan de reizende golfer. Zo wil ik bijvoorbeeld op korte termijn starten met het organiseren van start-to-golf stages op Zuiderse bestemmingen: kleine groepen beginnende (of van nul startende) golfers gedurende een week voorbereiden op het behalen van hun golfvaardigheidsbewijs. Ideaal dus voor zij die een drukke werkagenda hebben en hier anders weinig tijd voor kunnen vrijmaken! Daarnaast staat het combineren van golf- en cultuurreizen ook nog op mijn bucketlist, waarbij ik niet enkel op traditionele bestemmingen doel zoals bijvoorbeeld Portugal, Spanje of Frankrijk, maar ook minder voor de hand liggende bestemmingen zoals Vietnam, Japan, Canada, Noorwegen etc.

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Golf Travel Experts, voor zover dat nodig is natuurlijk?

Golf Travel-Experts is dé referentie voor al uw golfreizen op maat. Golfen met uw gezin, vrienden of in groep, aan de kust of in de bergen, alles wordt à la carte voor u samengesteld. Wilt u uw klanten verwennen, wilt u uw eigen golfvaardigheden verbeteren of gewoon er even tussenuit met vrienden en/of familie, aarzel dan zeker niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij mij. Tot snel!

Golf Travel Experts
Peggy Detiège
Waterpolder 28
9992 Middelburg

peggy.d@travel-experts.be
+32 473 130 630Go Back