Uw Event in Damme Golf & Country Club

EVENTZAAL

Damme Golf & Country Club, gelegen in het Brugse Ommeland, heeft een prachtige, compleet vernieuwde event-zaal. Deze is uitgerust met al het noodzakelijke om uw event, meeting, congres, seminarie,… tot een succes te maken.

Daarenboven kan u beschikken over een ruim aanbod catering-arrangementen altijd op uw maat opgesteld. Ons dynamisch team staat steeds voor u klaar, om samen de meest optimale formule voor uw evenement te zoeken!

Hieronder een overzicht van een aantal mogelijke opstellingen met het aantal beschikbare plaatsen.

 

Opstelling  Theater U-shape School Receptie Diner
Birdie 72 120 70 50 65 50
Eagle 79 140 80 50 75 50
Albatros 88 150 80 60 85 60
Combo 239 300 170 150 225 160

 

GOLFINITIATIES

Damme Golf & Country Club organiseert, in samenspraak met u,  golfinitiaties voor groepen, bedrijven of organisaties. In enkele uren wordt de basis van de golfsport aangeleerd. De golfinitiatie is een uitstekend promotiemiddel voor uw bedrijf en ideaal in combinatie met een vergadering of een presentatie. Het is dé uitgelezen situatie om in een ontspannen sfeer waardevolle contacten te ontwikkelen met uw gasten. Ook voor uw personeel is een golfinitiatie een leuke suggestie. Het is een leuke en toegankelijke manier om de golfsport beter te leren kennen. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden en prijzen.


GOLFWEDSTRIJDEN

In combinatie met bovenstaande kunt u natuurlijk uw eigen golfwedstrijd organiseren. Over 9 holes of over 18 holes. We maken voor u de scorekaarten op, zorgen voor longest drives, nearest to the pins en bezorgen, indien de timing dit toelaat, u ook de afgeprinte resultaten.

Kortom: we verzorgen alles voor u. Bekijk onze brochure voor extra informatie.


Contacteer ons vrijblijvend
voor beschikbaarheid en/of een gedetailleerde offerte.

Alexander Hautekiet
alexander@groupterwyndt.be
050/35 35 72

Deze partners helpen jullie alvast naast de course:

Neem contact op