Home Sweet Home


Christiaan, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk van Damme Golf & Country Club?

Ik ben nu reeds 7 jaar lid van DGCC en ik heb gedurende al die jaren het golfen als een ideale manier ervaren om afstand te nemen van mijn professionele bezigheden. Echter merkte ik dat de golfclub voor mij ook een ideale ontmoetingsplaats was, om met gedreven mensen uit de bedrijfswereld ervaringen te delen. Toen het B2B-netwerk werd opgericht, was ik er vrij vlug van overtuigd dat dit een meerwaarde kon betekenen voor home Sweet home, omdat je hier de juiste mensen in een uniek kader ontmoet: elk bedrijf, elke bedrijfsleider, geeft wel eens een geschenk aan zijn medewerkers of klanten en wees nu eerlijk: met wat kun je mensen een groter plezier doen, dan met echte Belgische chocolade ?

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Neen, niet echt, maar het is leuk om deze passie met gelijkgezinden te delen.

Wat zou je graag nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

Onder het merk Chocoholic baten we al een aantal chocoladewinkels uit in het toeristische Brugge en Brussel. Met Home Sweet Home willen we ons vooral richten op de Belgische consument.  Nog meer winkels openen mag, maar hoeft niet: als een opportuniteit zich voordoet, dan grijpen we die met beide handen.

Op golfgebied droom ik stilletjes van hcp 4,9, maar vooral hoop ik dat ik er voor eeuwig en altijd evenveel plezier aan mag beleven.

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Home Sweet Home?

In het hartje van het historische Brugge, de chocoladehoofdstad van de wereld, vind je Home Sweet Home. Je kan er terecht voor heel wat lekkers : heerlijke chocolade, ambachtelijk gemaakte macarons smeuïge nougat, krokante koekjes, artisanale pralines alles bereid met de meest verfijnde ingrediënten.

Ontdek ons breed gamma aan exclusieve geschenken voor uw klanten, relaties of events. Beloon en bedank uw medewerkers met een lekker chocoladegeschenk voor speciale gelegenheden zoals verjaardag, pensioen, eindejaarsgeschenk, Sinterklaas, Pasen, Secretaressedag of gewoon zomaar!

Home Sweet Home
Christiaan Contant
Katelijnestraat 34 / Steenstraat 43
8000 Brugge

info@hsweeth.be
+32 50 66 21 69Go Back