Kantoor Goetry


Wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-netwerk?

Het B2B-netwerk van Damme werkt nét iets anders; je leert er de mens achter de ondernemer kennen. Een waardevolle toevoeging want de nadruk moet niet altijd op het “zakendoen” liggen, het is ook investeren in elkaar. Golf is enorm verbindend, je bent een paar uur onderweg met mensen die dezelfde hobby hebben en waarbij de golfvaardigheden soms ondergeschikt zijn aan de contacten. Door met ondernemers en klanten in een sportieve en ontspannen omgeving actief bezig te zijn, ontstaat automatisch een wederzijds voordeel. Die verbintenis maakt het makkelijk om het over andere onderwerpen te hebben.

Het levert goede gesprekken, business én plezier op.

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Golf is een ideale activiteit om nieuwe contacten op te doen en hieruit zakelijk voordeel te halen. Ondernemers worden aan elkaar verbonden door de sport maar ook op een informele manier. Er ontstaat een sfeer waarin op een natuurlijke manier zakelijke relaties ontstaan. Je leert elkaar en elkaars business beter kennen en het onderling vertrouwen groeit. Dit zorgt voor gerichtere en snellere aanbevelingen bij de relaties uit het netwerk van de andere leden.

Wat zou je nog willen bereiken, als ondernemer en als golfer?

De financiële én verzekeringssector is volop in transitie, denken we maar aan de toenemende digitaliserering, de complexe regelgeving en de maatschappelijke uitdagingen die op ons staan te wachten zoals duurzaamheid en vergrijzing.

Velen zien dit als een bedreiging. Wij, als familiale ondernemers, willen grensverleggend zijn in alles wat we doen. We willen de dingen in de toekomst anders doen, slimmer doen, onze verantwoordelijkheid nemen en samen de uitdagingen aangaan om de persoonlijk of zakelijk ambities van onze klanten waar te maken. Dat is mijn drijfveer en daar willen wij in de toekomst nog meer voor gaan.

Als golfer heb ik zeker en vast nog ambitie om mijn handicap te verlagen, maar het plezier van het spel, de mentale ontspanning, de natuur én de verrijkende en inspirerende gesprekken met familie en vrienden tijdens het golfen, blijven voor mijzelf als mens en ondernemer het allerbelangrijkste.

Kan je tot slot nog wat meer vertellen over Kantoor Goetry?

Kantoor Goetry is een familiale onderneming waarbij de mensen het verschil maken. Daarom investeren wij in onze relaties met onze klanten. Om samen stappen vooruit te zetten in het leven of het werk, om te groeien, om het verschil te maken in elk persoonlijk leven.

Ons kantoor streeft naar continuïteit met steeds dezelfde vertrouwde gezichten.

Een team met stuk voor stuk specialisten die over heel wat kennis beschikken. Zo kunnen wij voortdurend inspelen op de snel veranderende wereld om ons heen.

Onze klanten liggen ons erg nauw aan het hart en samen met hen willen wij bouwen aan een hechte lange-termijn-relatie.

We gaan ver in onze inspanningen omdat de mensen voor wie we het doen zo belangrijk zijn.

 

Kantoor Goetry
Stijn Goetry
Marktplein 3
8620 Nieuwpoort

stijn@goetry.be
+32 58 23 74 40

O.N. 0430.341.686Go Back