Richtlijnen voor de horeca
Eindelijk mag ons clubhuis terug open. Toch moeten we rekening houden met de opgelegde maatregelen. We hopen dat iedereen zich hier 100% aan houdt alsook dat iedereen Bert, Bianca & Nick komt steunen na deze moeilijke periode.
Plaatsnemen
- Voorheen was u vrij om plaats te nemen, dit mag echter niet meer.
- Gelieve nu te wachten op de aangeduide plaatsen met respect tot afstand van mekaar, één van onze medewerkers brengt u met plezier naar uw tafel.
- We vragen om hier het nodige geduld te hebben, zo hebben we tijd om alles af te ruimen en te ontsmetten.
- Beperk uw verplaatsingen, verplaats u enkel van en naar uw tafel en naar de toiletten.
Doorstroom
- Gelieve het clubhuis binnen te komen langs de automatische deur, enkel als dit strikt noodzakelijk is.
- Het verlaten van het clubhuis kan via het terras of via de dubbele deur, ook hier weer geldt de regel hou voldoende afstand.
- Wanneer u via het terras komt, graag blijven wachten aan het windscherm tot één van onze medewerkers u naar uw tafel kan brengen.
Eten en drinken
- Onze traditionele menukaart zullen we vervangen door een geplastificeerd A4 formaat welke telkens zal ontsmet worden.
- Om jullie een vlotte service te kunnen blijven geven zullen we werken met een beperkte menukaart, evenwel aangevuld met suggesties die zullen aangekondigd worden via een krijtbord.
Reserveren is aangeraden, vooral als u zeker wil zijn van een tafel!
Sanitair
- Enkel het sanitair in de feestzaal is toegankelijk, deze wordt veelvuldig gereinigd en ontsmet.
- Ook hier weer geldt de regel “hou afstand”. Wanneer beide toiletten bezet zijn gelieve in de gang te wachten met de nodige afstand.
Hou zeker nog rekening met het volgende:
- Reserveer zo veel mogelijk je horecabezoek
- Kom niet naar de horecazaak als je COVID-19 ziektesymptomen vertoont of als je de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest met een persoon met COVID-19 of met symptomen die op COVID-19 kunnen duiden.
- Volg de instructies van het personeel en de richtlijnen die geafficheerd zijn in de horecazaak
- Hou 1.5m afstand van het personeel en de andere klanten, uitgezonderd de personen die deel uitmaken van je gezelschap.
- Beperk de verplaatsingen in de horecazaak. Verplaats u enkel van en naar uw tafel en de toiletten.
- Hoest of nies in je elleboog of papieren zakdoek.
- Zorg voor een goede handhygiëne en raak alleen voorwerpen aan die je echt nodig hebt.
- Betaal zoveel mogelijk elektronisch of contactloos.