Hyboma


Wim, wat was voor jou de hoofdreden om toe te treden tot het B2B-Netwerk?

Het is de ambitie van de club om verder te groeien. Als ik hiertoe mijn steentje kan bijdragen, is mijn missie geslaagd. Het netwerk biedt de mogelijkheid om, op een aangename manier, mensen te leren kennen en te luisteren naar hun levensverhaal en hun succesvolle manier van zaken doen.

Is golf voor jou een meerwaarde bij het zaken doen?

Onrechtstreeks betekent dit zeker een meerwaarde, doch dit is niet het hoofddoel waarom ik lid ben geworden. De golfsport zelf, gezellig samenzijn met vrienden en familie (Els, Florence en Célestine zijn ook actieve golfers) zijn belangrijker.

Kan je nog wat meer vertellen over Hyboma?

Hyboma wil een oplossing bieden en de woonwensen waarmaken voor een breed publiek.

Een ontwikkelde nieuwbouwwoning (al of niet gebouwd), een nieuwe woning op maat van de klant (op zijn of onze grond), een nieuwbouw appartement, een herverkoopwoning of – appartement. Hyboma biedt een brede waaier aan mogelijkheden.

Voor wie vastgoed eerder als een investering ziet, zoeken we graag naar een geschikte formule.

Een uniek product is onze Verkoop- & bouwformule, voor wie al een eigendom heeft. De klant kan rechtstreeks van zijn bestaande woning naar zijn nieuwbouw verhuizen, zonder financiële zorgen of overbruggingskrediet.

En zelf verhuizen we ook! De werken voor onze nieuwe kantoren in Kortemark, langs de Staatsbaan, zijn volop bezig. We kijken dan ook vol spanning uit naar onze nieuwe werkplek in 2020.

Hyboma nv
Wim Verhaeghe
Wilgenlaan 39
8610 Kortemark

wim.verhaeghe@hyboma.be
+32 51 48 09 80Go Back