08.10.2021 ML’s Competition by Marie-Lou Sabbe

Beste YA’s ,

Onze voorlaatste wedstrijd van het seizoen wordt iets speciaals! Sponsor van dienst en past-Captain Marie-Lou Sabbe heeft voor een formule gekozen die we nog niet eerder gespeeld hebben. Echter mag ik hier nog niets verder over vertellen. Op 8 oktober zullen de ingeschreven YA’s dan te weten komen wat het geworden is. De wedstrijd zal opnieuw doorgaan op de compact.

Hierbij wil ik opnieuw een warme oproep doen om jullie in te schrijven (ook aan onze startende leden)! Alle Corona maatregelen zijn nu zo goed als van tafel en de YA-avonden zijn stilletjes aan terug aan het groeien naar wat ze voor Corona geweest zijn.

We hebben alweer de controle over de muziek op vrijdagavond waardoor de sfeer en gezelligheid enkel maar in stijgende lijn kunnen gaan! Sluitingsuur en mondmaskers zijn nu (hopelijk) definitief verleden tijd, waardoor we terug een hapje, drankje(s) kunnen nuttigen EN een dansje kunnen placeren. Ik zit alvast op de eerste rij om jullie beste moves te mogen aanschouwen 😉

Principe blijft uiteraard hetzelfde: meespelen= mee eten en de wedstrijdfee bedraagt €10.

Vergeet zeker en vast niet onze instagrampagina @youngadultsdamme en onze facebookpagina The Young Adults Damme te volgen op de socials!

Met vriendelijke groeten,

Christophe Deslypere

YA Captain

Neem contact op