10/09/2021 Vlaggetjeswedstrijd by Frderic Debleu & Brecht Van Petegem

Beste YA’s ,

Hier zijn we alweer terug met de volgende YA wedstrijd! Dit keer geen shotgun wedstrijd, maar een vlaggetjes wedstrijd, uw gebracht door Frederic Debleu & Brecht Van Petegem. 2 gepassioneerde golfers die reeds enkele jaren actief zijn binnen onze YA groep!

Het concept van deze wedstrijd is eenvoudig. Iedereen start op hole 1 en de persoon die zijn/haar vlaggetje het verst kan planten op het terrein, wint deze wedstrijd. Het is zeker en vast eens een leuke afwisseling en zorgt ieder jaar voor enkele (on)aangename verrassingen 😉. De eerste flight zal om 18u starten en de wedstrijd zal plaatsvinden op de P9. De wedstrijdfee bedraagt €10 (€3 wedstrijdfee en €7 voor het eten). Opnieuw is meespelen = mee eten.

Ook onze beginnende YA’s zijn meer dan welkom op deze avond! Er is een compact wedstrijd voorzien waardoor jullie achteraf ook een eerste kennismaking kunnen hebben met onze YA groep! Ik hoop dus op een massale opkomst voor deze avond!

Vergeet zeker en vast niet onze instagrampagina @youngadultsdamme en onze facebookpagina The Young Adults Damme te volgen op de socials!

Met sportieve groeten,

Christophe Deslypere

YA Captain.

Neem contact op