1st Battle YA vs OYA by Stephan Deceuninck

Beste YA’s,

De eerste battle met de OYA’s komt eraan op 22/04/2022! Er zal dit jaar niet voor een beker gestreden worden omdat het verschil in aanwezigen, het afgelopen jaar, iets te groot was tussen de YA’s en OYA’s om hier een eerlijke strijd van te maken. Er zullen formules gespeeld worden waar de YA en OYA’s in mixed teams de strijd zullen aangaan tegen andere mixed teams. Van zodra we merken het aantal aanwezigen meer in evenwicht is, zullen we opnieuw om de beker strijden.

Sponsor van dienst is Stephan Deceuninck van bouwonderneming Deceuninck. Er is geopteerd voor een speciale formule in deze battle, namelijk de Canadian Chapman: Op elke hole slaan beide teamleden af en slaan daarna hun eigen bal nog een keer. Pas dan beslissen de partners met welke bal wordt verder gespeeld. De speler wiens bal niet wordt gekozen pakt zijn bal op en doet de volgende slag, daarna wordt de hole om en om slaand uitgespeeld.

Jullie kunnen zich inschrijven via Igolf en opnieuw geldt de formule: meespelen = mee eten. Fee voor deze avond zal €15 zijn (€3 wedstrijdfee + €12 voor het eten).

We hebben trouwens de kalender met alle wedstrijden op de website geplaatst. Indien je deze allemaal automatisch in je agenda geimporteerd wil krijgen, kan je het bestand downloaden via volgende link: https://dammegolf.be/news/kalender-young-adults-2022/

Vergeet zeker en vast niet onze instagrampagina @youngadultsdamme en onze facebookpagina The Young Adults Damme te volgen op de socials!

Met vriendelijke groeten,

Christophe Deslypere

YA Captain

Neem contact op