2021.04.02 Vrije Golf – P9 – Bouwonderneming Deceuninck

Beste Old Young Adults,

Op vrijdag 2 april 2021 staat onze tweede Old Young Adults ‘wedstrijd’ van het seizoen ingepland, met als sponsor Bouwonderneming Deceuninck van Stephan Deceuninck.

Het Corona virus heeft hier jammer genoeg anders over beslist en laat ons nog niet toe om officiële wedstrijden te spelen. Tot hier het minder goede nieuws! Gelukkig kunnen we vandaag wel nog allemaal onze favoriete sport beoefenen, maar moeten we blijven aandacht hebben voor de contactregels!

Onder de vorm van een ‘vrij rondje golf’ heb ik voor jullie, op onze uitdagende President’s Nine, tien flights van 17u.04 tot en met 18u.16 laten blokkeren. Veertig Old Young Adults kunnen inschrijven in een flight naar keuze via i-golf en dit vanaf maandag 29 maart om 20u.00. Inschrijven en meedoen is dus de boodschap!

 

Géén golfwedstrijd door Corona, maar ook géén wedstrijd zonder enthousiaste sponsor!

Stephan Deceuninck van Bouwonderneming Deceuninck uit Damme kan zijn onderneming vrijdag niet aan jullie voorstellen, daarom breng ik Stephan nu even extra onder jullie aandacht.

Bouwonderneming Deceuninck bouwt en verbouwt (bijna) alles! De realisatie van uw project klein of groot is voor hen een uitdaging! De lat ligt hoog bij Stephan en zijn team. En dat moet ook, in een wereld die zo snel evolueert zoals de bouw. Een ervaren aannemer aan je zijde is een must. Stephan werkt met een vast team van professionele vakmensen. Altijd een correcte mix van ervaring, enthousiasme en kennis van de nieuwste technieken. Bij Bouwonderneming Deceuninck heb je één aanspreekpunt, Stephan Deceuninck die de werken van begin tot einde opvolgt.

Plannen om een exclusieve villa te bouwen of nood aan verbouwingen? Alles begint met een goed gesprek met Stephan Deceuninck (tel. 0477/33 77 53 of StephanDeceuninck@skynet.be)

Is dat ook niet eigen aan de Old Young Adults, elkaar in gedachten houden waar het kan?

 

Hopelijk kunnen we volgende week vrijdag samen het Paasweekend inzetten met een leuk en vriendschappelijk partijtje golf! Ik kijk er nu al naar uit! Jullie ook?

 

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

Neem contact op