2021.04.30 Old Young Adults – Familie Lips – AD Delhaize Heist en Aalter

Beste Old Young Adults,

Op vrijdag 30 april staat er opnieuw een Old Young Adults wedstrijd op de kalender!

Onze traditionele golfwedstrijden gevolgd door een prijsuitreiking, een etentje en gezellig bijpraten aan de bar, zitten er voorlopig nog niet in. Gelukkig komen er versoepelingen aan van de huidige Corona maatregelen. Van zodra er opnieuw meer mogelijk is, kijk ik voor jullie hoe we hierop kunnen inspelen om het vertrouwde groepsgevoel van onze Old Youngs Adults opnieuw aan te sterken.

Er werden voor jullie opnieuw verschillende tee times van 17u.28 tot en met 18u.40 vrijgehouden op onze prachtige en uitdagende President’s Nine. Inschrijven kan vanaf morgen 20u.00 via i-golf in een tee time en een flight volledige naar jullie keuze!

Catherine en Benoit Lips van AD Delhaize in Heist en Aalter zijn de sponsors van de vrije golfronde!

Catherine en Benoit zijn al jaren lid van Damme Golf en Country Club en enthousiaste Old Young Adults. Toen ik Benoit opbelde met de vraag om één van onze Old Young Adults wedstrijden te sponsoren, zei hij zonder twijfelen en volmondig : “géén enkel probleem, graag”.

Bij AD Delhaize in Heist en Aalter vind je alles wat je nodig hebt om lekker te koken en gezond te leven! Je kan er, elke dag opnieuw, kiezen uit een ruim en gevarieerd assortiment van verse en kwalitatieve producten!

Benieuwd naar hun assortiment? Ontdek het op hun website, Facebook-pagina of op Instagram. Of misschien nog beter, breng zelf een bezoek in de AD Delhaize van Heist en Aalter en ontdek al hun heerlijke producten.

Voor de deelnemers aan de wedstrijd voorzien Catherine en Benoit een smaakvolle geschenkmand.

Hoe maak je kans om als deelnemer aan onze vrije golfronde deze geschenkmand te winnen?

Breng tussen 26 april en 15 mei een bezoekje aan de AD Delhaize in Heist of Aalter en maak tijdens je bezoek een selfie met je aanko(o)p(en). Post deze selfie op de Facebook-pagina van de Old Young Adults. Uit alle geposted selfies zullen Catherine en Benoit de gelukkige winnaar trekken.

Hopelijk mag ik opnieuw velen van jullie ontmoeten nu vrijdag op de President’s Nine! Ik kijk er alvast naar uit!

Met sportieve groeten,

PS Inmiddels nemen al 57 enthousiaste Old Young Adults deel aan onze uitdagende ‘matchplay competition 2021’! Ben jij niet ingeschreven? Haast je dan snel want er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar! Inschrijven kan nog tot 30 april!

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be

+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op