2021.05.08 Qualifying Day – Mr. Stefan Pieters – Partners in Law

Beste Old Young Adults,

Nu vrijdag 7 mei staat er opnieuw een Old Young Adults wedstrijd (= vrije ronde) op de kalender met als sponsor, Meester Stefan Pieters van het advocatenkantoor Partners in Law uit Brugge!

Vrijdag 7 mei, net één dagje voordat de terrasjes in België opnieuw open gaan! Habemus Horeca!

Ik dacht zo bij mezelf : “Zou het niet veel leuker zijn, mochten we, heel uitzonderlijk, onze traditionele golfwedstrijd (= vrije ronde) op vrijdagavond voor deze ene keer verplaatsen naar zaterdag?”.

We gaan er gewoon voor! We verplaatsen onze vrije golfronde van vrijdag naar zaterdag 8 mei! Same place, an hour earlier!

Wat hebben we hier allemaal reikhalzend naar uitgekeken! Opnieuw gezellig samen met familie en vrienden genieten van een heerlijk terrasje, een lekker hapje, een wijntje, een biertje,…

We voorzien een sequentiële start (dus geen shotgun) onder de vorm van een ‘qualifying day’. Een ‘qualifying day’ staat voor een officiële golfronde met een traditionele resultatenlijst op i-golf en een wedstrijd fee van 6,00 euro. Een traditionele prijsuitreiking na de ‘qualifying day’ is vandaag nog niet aan de orde.

Na de ‘qualifying day’ op de President’s Nine voorzien Greet én Christophe van het clubhuis, ‘food & drinks’ voor alle deelnemers. Dit gaat door op het terras aan de eventzaal van Damme Golf & Country Club!

Warme kledij en eventueel een eigen ‘flees’ zijn misschien aan te raden. Het strikt en correct naleven van alle Corona richtlijnen is verplicht! Laten wij, als Old Youngs Adults van Damme Golf, het goede voorbeeld tonen aan alle andere leden van de club!

Inschrijven kan vanaf maandag 3 mei om 20u.00 via i-golf. Tee times (3-ball) vanaf 16u.24 en het secretariaat maakt de starterslijst op.

Meester Stefan Pieters, de sponsor van deze ‘qualifying day’, is partner van het advocatenkantoor Partners in Law en hij is gespecialiseerd in contractenrecht, vastgoed, ondernemingsrecht en insolventierecht.

Partners in Law bestaat uit een team van 7 gespecialiseerde advocaten, die u en uw onderneming graag ondersteunen met efficiënte en kwalitatieve dienstverlening. Een betrouwbaar en onafhankelijk klankbord voor elk juridisch vraagstuk!

Hopelijk zie ik jullie op zaterdag 8 mei! Het parcours evolueert langzaam maar zeker naar zijn top niveau! Ik kijk er naar uit om, volledig Corona ‘proof’, het glas te mogen heffen op de vriendschap!

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be

+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op