2021.06.04 Second Battle Old Young Adults vs Young Adults – Michael Scheurwegen & Pieter Meseure

Beste Old Young Adults,

Op vrijdag 4 juni staat onze tweede ‘battle’ tussen de Old Young Adults en de Young Adults op de kalender. Inschrijven kan nu al via i-golf!

‘Shotgun’ wedstrijden kunnen door de huidige Corona maatregelen jammer genoeg nog steeds niet doorgaan en daarom werden er verschillende tee off’s voorzien van 16u.32 tot 19u.04 in 3-balls op de President’s Nine.

We spelen een ‘qualifying round’ met een officiële scorekaart en een wedstrijd fee. Jullie resultaten zullen dan ook zichtbaar zijn op i-golf. Een officiële prijsuitreiking nadien kan nog steeds niet en deze ‘battle’ is enkel voor leden van Damme Golf & Country Club.

Voor deze ‘battle’ hebben we maar liefst twee sponsors, namelijk de heer Michael Schuerwegen van General Impex én de heer Pieter Meseure van CTRL Engineering!

 

General Impex is een fabrikant van kwaliteit aluminium profielen in Frankrijk, met klanten in gans Europa, Afrika en het Midden Oosten voor een gamma industriële en commerciële toepassingen. Zij bieden technische ontwikkelingen aan om aan de groeiende vraag voor “one stop shop” te beantwoorden. Van product en matrijs tekenen, extrusie, snijden, boren, frezen tot montage van het product met de onderdelen.”

 

CTRL Engineering is a supplier of automotive testing equipment and industrial automation technology with a special focus on high dynamic and high speed applications.”

 

De catering voorziet eten voor alle deelnemers van de ‘battle’ en dit met respect voor de Corona-maatregelen. De ‘qualifying’ fee bedraagt daarom 15 euro (= prijs inclusief eten).

Hopelijk zijn jullie opnieuw van de partij voor een leuke golfronde op onze schitterende President’s Nine!

 

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be

+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op