2021.06.11 The Past Old Young Adults Captains Prize

Beste Old Young Adults,

The Past Old Young Adults Captains Prize’, een wedstrijd op de kalender waar velen onder ons naar uitkijken, staat met stip genoteerd op vrijdag 11 juni 2021.

Wanneer het aantal besmettingen blijft dalen, zetten we op 9 juni 2021 de volgende stap in het ‘zomerplan’ naar een opnieuw normaler leven!

Hopelijk kunnen wij enkele dagen later onze eerste echte ‘shotgun’ wedstrijd – en dus géén ‘qualifying round’ – organiseren met daarna een eventuele prijsuitreiking. Wie weet? Fingers Crossed!

Ik volg dit van nabij op samen met het volledige sportcomité van Damme Golf & Country Club. Indien wij kunnen genieten van verdere versoepelingen, schakelen wij een versnelling hoger en passen wij ons zo snel mogelijk aan!

Een golfwedstrijd samen met de drie laatste Old Young Adults Captains : Christiaan Contant, Alain Vandamme en last but not least Peggy Detiège! Wie zou er niet willen deelnemen aan deze golfwedstrijd?

De drie captains hebben er met hun onbegrensde inzet samen voor gezorgd dat de ‘Old Young Adults’ van Damme Golf is uitgegroeid tot wat ze vandaag is. Een enthousiaste groep met een passie voor de golfsport die vriendschappelijk en respectvol met elkaar omgaan! Bedankt Christiaan, Alain en Peggy!

Samen met Greet en Christophe van ons Clubhouse bekijk ik welke catering we jullie kunnen aanbieden naar aanleiding van de aangekondigde versoepelingen in de horeca.

Inschrijven is mogelijk op i-golf vanaf maandag 31 mei om 20u.00. We blijven de olympische gedachte nastreven: meedoen is belangrijker dan winnen, hoewel winnen natuurlijk ook altijd leuk blijft!

Hopelijk mag ik, op vrijdag 11 juni, op elke hole van onze prachtige President’s Nine, een enthousiaste groep Old Young Adults zien die terug vol ongeduld klaar staat om af te slaan!

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be

+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op