2021.07.02 Club Championship OId Young Adults

Beste Old Young Adults,

De Corona pandemie heeft het aanpassingsvermogen bij iedereen meerdere malen tot het uiterste gedreven, maar uiteindelijk zal het ons dit jaar toch nog lukken om het Old Young Adults club kampioenschap te laten doorgaan!

Op vrijdag 2 juli staat ons kampioenschap met stip op de kalender genoteerd! De enige club wedstrijd bij de Old Young Adults die zal doorgaan op de Championship Course van Damme Golf & Country Club. Hoe kan het ook anders, een Championship speel je op een prachtige Championship Course!

Het kampioenschap is een wedstrijd met een sequentiële start, dus géén traditionele shotgun wedstrijd. De eerste flight slaat af om 15u.12 en de laatste flight vertrekt om 17u.12. Het aantal plaatsen is beperkt tot slechts dertig Old Young Adults! Dus wie wil mee strijden zal er snel bij moeten zijn! Inschrijven voor het kampioenschap kan vanaf maandag 21 juni om 20u.00 via i-golf!

Omdat tradities er zijn om in ere te houden, is Van Deursen Domotics opnieuw de wedstrijdsponsor van het kampioenschap!

Wie kent Bart Van Deursen nog niet? Bart maakt jouw woning of gebouw slim! Bart zorgt met zijn vakmanschap en kennis ervoor dat de verlichting, de verwarming, de koeling, de ventilatie, de screens, de audio, het alarm en alle andere technieken naadloos met elkaar verbonden zijn. Zo kunnen die technieken op een makkelijke manier met elkaar en met jou communiceren en op elkaar inspelen.

Wens je meer comfort en gemoedsrust in je woning en ga je voor een lager energieverbruik, neem dan zeker even contact op met Bart van Van Deursen Domotics. Hij zal je met plezier de vele mogelijkheden van een domotica systeem uitleggen.

Het aftellen richting het kampioenschap is nu definitief begonnen! Wie zal Sophie De Proft als Old Young Adults club kampioen opvolgen? Wie gaat met de eer en de eeuwige roem naar huis?

Ik kijk er nu al naar uit om te zien wie zich maandag zal inschrijven voor ons kampioenschap! Hopelijk maken jullie er samen een spannend en sportief kampioenschap van op onze uitdagende en prachtige Championship Course.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op