2021.07.19 Matchplay Competition Old Young Adults – Table 16th final

Beste Old Young Adults,

Proficiat met jullie overwinning in de eerste ronde van onze ‘matchplay’ competitie!

Sommigen onder jullie werden reeds tot winnaar uitroepen net voorbij half weg, maar anderen hebben er een erg spannende en pittige wedstrijd opzitten!

Ook de deadline van 15 juli werd gerespecteerd. Bedankt!

Nu wacht er op jullie de 16de finale én vanaf hier komen ook de vijf reeks hoofden in actie : Vincent Degroote, Samuel Maenhoudt, Wim Henneman, Thijs Versteyhe en last but not least de OYA club kampioen van vorig jaar, Olivier Stael!

Bij een ‘matchplay’ competitie is het opvolgen van een strikt opgelegd tijdsschema van de te spelen wedstrijden voor sommigen moeilijk haalbaar. Het probleem is niet zozeer de tijd maar eerder een kwestie van afspreken om de wedstrijd samen in te plannen.

Het is mijn streefdoel om op het einde van dit golfseizoen de ‘matchplay’ kampioen van 2021 bij de Old Young Adults te kennen! Hou daarom rekening met de vooropgestelde deadlines van de verschillende finales. Je kan op het secretariaat van Damme Golf de contactgegevens van je tegenstander bekomen.

De 16de finale van onze competitie moet volledig worden afgewerkt vóór 15 september 2021!

Geven jullie mij per e-mail (oya@dammegolf.be) de winnaar door na iedere gespeelde wedstrijd?

Hieronder vinden jullie de tabel van de 16de finale terug van wie je onverbiddelijk naar huis zal moeten spelen om te kunnen doorgaan in onze ‘matchplay’ competitie 2021 :

Nog kort even enkele aandachtspunten :

De ‘matchplay’ competitie bij de Old Young Adults wordt gespeeld met een 3/4 handicapverrekening én zonder beperkingen van het aantal strokes! Bijvoorbeeld : 7 is het verschil van playing handicap 17 tegen playing handicap 24. 7 x 3/4 = 5,25 strokes = 5 strokes.

De vijf reekshoofden bij de Old Young Adults betalen nog 6,00 EUR bij de aanvang van hun eerste wedstrijd aan het secretariaat van Damme Golf én je speelt altijd van je eigen tee box. Buggies zijn tijdens de matchplay competitie niet toegelaten.

Matchplay is een totaal ander spelletje dan strokeplay! Met de juiste strategie én mentaliteit kan iedereen winnen! Wees respectvol voor elkaar, geniet van de competitie en beleef een fijne golfervaring! We are matchplay!

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

 

Neem contact op