2021.08.27 Tom Huygens van Kantoor Huygens & Certifin

Beste Old Young Adults,

 

Eindelijk is het zo ver! Op vrijdag 27 augustus staat er opnieuw een Old Young Adults wedstrijd op ons programma!

Ik hoop dat iedereen heeft kunnen genieten van de zomervakantie en dat het enthousiasme bij jullie net zo groot is als bij mezelf om opnieuw Old Young Adults golfwedstrijden te kunnen spelen.

Tom Huygens van het ’Kantoor Huygens’ en ‘Certifin‘  is de wedstrijdsponsor. Wist je trouwens dat Tom één van de nieuwe sponsors is bij Old Young Adults? Alvast bedankt in naam van alle Old Young Adults!

Kennen jullie Tom nog niet? Ik stel jullie graag even Tom kort voor.

Tom is accountant en schenkt graag klaar taal. Hij geeft daarbij veel aandacht voor het persoonlijk contact. Hij is iemand die je kan vertrouwen en die samen met zijn team altijd een stap vooruit denkt. Daarom wil hij iedereen in alle openheid bijstaan met fiscaal advies.

Het accountancy kantoor van Tom beheert uw boekhouding, of het nu om een eenmanszaak of een vennootschap gaat. Kantoor Huygens verwerkt niet alleen de boekhoudkundige gegevens, ze interpreteren ook de cijfers en staan hun klanten bij met persoonlijk advies. Dit vanaf de opstart van de onderneming tot aan de overdracht!

Daarnaast is Tom ook nog eens taks accountant bij Certifin. Certifin is een onafhankelijk corporate en finance kantoor gericht op een volledige financiële begeleiding voor de ondernemer en zijn KMO. Certifin fungeert doorheen de volledige levenscyclus van uw KMO als een extern, onafhankelijk financieel klankbord waarbij een volledige financiële ondersteuning geboden wordt op maat van het bedrijf.

Wil je ook deelnemen aan deze Old Young Adults wedstrijd op vrijdag 27 augustus? Inschrijven kan vanaf maandag 16 augustus om 20u.00 via i-golf! De ‘shotgun’ wedstrijd op de President’s Nine start om 18u.30 en op de Compact Course gaan we van start vanaf 19u.00. Je leest het goed ook compact golfspelers zijn van harte welkom op onze golfwedstrijden! Meespelen is belangrijker dan winnen!

Samen met het catering team van Greet en Christophe voorzien we nadien ook nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!

Hopelijk hebben we voor onze eerste OYA golfwedstrijd na de zomervakantie opnieuw een ‘full house’! Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

 

Neem contact op