2021.09.03 Old Young Adults Captain’s Prize

 

Beste Old Young Adults,

Begin september gaan in ons land bijna alle corona-maatregelen op de schop (onder andere het sluitingsuur van 1 uur ’s morgen verdwijnt en dansen is opnieuw mogelijk) en wordt dit een nieuwe start voor ons allen. Bij de Old Young Adults zijn ook wij opnieuw volop uit de startblokken geschoten voor het tweede deel van ons golfseizoen!

Op vrijdag 3 september staat de vierde ‘battle’ tussen de Old Young Adults en de Young Adults op onze golfkalender. De ‘shotgun’ wedstrijd op de President’s Nine is voorzien om 18u.00 en op de Compact Course gaan we van start om 19u.00.

Jullie kunnen (massaal) inschrijven via i-golf vanaf maandag 23 augustus om 20u.00!

Aan alle startende golfspelers kan ik maar één krachtige boodschap meegeven : ‘Durf wedstrijden mee te spelen, want meespelen is veel belangrijker dan winnen!’ Meespelen is niet alleen bevorderlijk voor je eigen golfspel of om de golfregels beter onder de knie te krijgen, maar het is ook de uitgelezen kans om je sneller te integreren in onze fantastische club! Je komt terecht bij een leuke en gezellige groep golfers waar vriendschap, respect voor elkaar en een grote passie voor de golfsport hoog in het vaandel staan.

Heb je vragen of voel je voor de één of andere redenen toch nog een te grote terughoudendheid, aarzel dan niet om mij een seintje te geven (oya@dammegolf.be) of misschien nog veel beter, spreek mij eens aan wanneer je mij ziet op Damme Golf!

Wie is de wedstrijdsponsor op 3 september? Jullie eigen Old Young Adults Captain 😉!

Voor zij die mij misschien totaal niet of minder goed kennen. Naast mijn ‘captainship’ begeef ik mij in de boeiende en uitdagende financiële- en verzekeringswereld.

‘Ervaar een rijker leven. Kies voor een partner, méér dan een bank of verzekeraar’ : dat is mijn motto. Elk voor zich mag bepalen wat dat inhoudt.  Zowel in mijn werk als in de golfsport zit voor mij het grootste verschil vaak in de kleinste details.

Vanaf de eerste dag werk ik aan vertrouwensvolle en discrete relaties met mijn klanten. Relaties die me een plek aan hun keukentafel opleveren want daar worden de belangrijkste beslissingen van het leven genomen. Ik wil goed doen én het goed doen. Ik luister naar mijn klanten en samen investeren we in wat echt belangrijk is. Ervaar een rijker leven, hoe je dat ook ziet.

Hopelijk mag ik velen van jullie op vrijdag 3 september opnieuw ontmoeten op onze prachtige en zo uitdagende President’s Nine of de Compact Course en nadien in ons clubhuis tijdens een drankje en een hapje! Ik kijk er nu al naar uit!

Met sportieve groeten,

 

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op