2021.09.17 Old Young Adults Golfwedstrijd

Beste Old Young Adults,

Onze golfwedstrijd die voorzien was op vrijdag 17 september met als wedstrijdsponsor, Callant Verzekeringen, kan jammer genoeg niet doorgaan. De heer Peter Callant kan door onverwachte professionele verplichtingen niet aanwezig zijn op onze Old Young Adults wedstrijd.

Het is natuurlijk wenselijk als ook de sponsor van de wedstrijd er persoonlijk bij kan zijn. Peter en ikzelf hebben daarom samen beslist dat we de ‘Christmas Mood’ die voorzien is op zaterdag 18 december in een speciaal ‘Christmas Callant’ kleedje gaan onderdompelen.

Dus van uitstel komt zeker en vast géén afstel!

Iedereen zal het met mij eens zijn dat onze terreinen er prachtig bij liggen! Het zou dan ook jammer zijn om onze wedstrijd zo maar te schrappen uit onze kalender. Daarom spelen we op vrijdag 17 september toch opnieuw een leuke en ontspannende golfwedstrijd!

Als jullie captain (what’s in a name) zal ik er voor zorgen dat we na onze wedstrijd nog een fijne en mooie prijsuitreiking kunnen doen! Het cateringteam van Greet en Christophe zullen daarna voor ons ook nog iets lekkers voorzien.

Jullie kunnen vanaf nu inschrijven via i-golf voor deze golfwedstrijd.

De ‘shotgun’ wedstrijd op de President’s Nine start stipt om 18u.00!

De vorige wedstrijden waren er heel wat enthousiaste Compact Course spelers aanwezig. En dat is meer dan super, want bij de Old Young Adults – en in Damme Golf & Country Club – zijn startende golfers even welkom als ervaren golfspelers! De boodschap voor de startende golfers blijft: “Meedoen is belangrijker dan winnen!” Mocht je twijfelen, schrijf je dan gewoon in want je bent meer dan welkom! De wedstrijd op de Compact Course start om 19u.00.

Hopelijk mag ik velen van jullie opnieuw ontmoeten op onze Old Young Adults wedstrijd!

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op