2021.10.01 Last ‘Battle’ Old Young Adults vs Young Adults – Peter Ruysschaert (Winsol Brugge) & Wim Zonnekein (WZ Keukenfabrikant)

 

Beste Old Young Adults,

Ons golfseizoen loopt langzaam maar zeker naar zijn einde toe. We spelen op vrijdagavond 1 oktober onze vijfde en laatste ‘battle’ van het seizoen tussen de Old Young Adults en de Young Adults.

De laatste ‘battle’ van het seizoen en de ideale gelegenheid om nog eens met vol enthousiasme – zoals jullie dit trouwens al altijd hebben gedaan – in te schrijven voor deze wedstrijd.

We spelen een ‘shotgun’ wedstrijd die van start gaat om 17u.30 op de President’s Nine. De compact spelers zijn ook van harte welkom en starten om 18u.00 op de Compact Course. Het motto blijft dat meespelen met de golfvrienden van de Old Young Adults veel belangrijker is dan enkel en alleen de overwinning voor ogen te hebben. Dus alleen maar ontspanning en golfplezier! Voor stress en spanning is er dan ook geen plaats!

De inschrijvingen voor onze laatste vrijdagvond wedstrijd op de President’s Nine gaat open in i-golf op maandag 20 september om 20u.00.  Activeer je alarm op je smartphone en inschrijven is de boodschap!

Niet één maar liefst twee sponsors zijn van de partij voor deze laatste ‘battle’! Peter Ruysschaert van Winsol Brugge en Wim Zonnekein van WZ Keukenfabribant!

Mocht je de beide sympathieke heren nog niet kennen, dan stel ik jullie hen graag even kort voor :

 

WZ Keukenfabrikant is een gevestigd bedrijfsmerk in de B2B bouwsector waar het al 22 jaar het proces van ontwerp, productie en plaatsing van keukens, badkamermeubels en andere vaste meubels op maat verzorgd. Dit maatwerk wordt geproduceerd en geplaatst door een gemotiveerd en professioneel team onder leiding van Wim Zonnekein. WZ Keukenfabrikant is op dit ogenblik vooral gefocust op de B2B-markt, maar in het najaar van 2021 kan je bij B2C-tak terecht voor al je particuliere keukenwensen.

Hieronder kan je een 360° panorama van een ontwerp bekijken : https://panorama.2020.net/view/o3onzfoxui26hcg8q88jq/

 

Peter Ruysschaert van Winsol Brugge heeft maar één doel voor ogen, je huis klaar maken voor de toekomst. Dit begint bij het zoeken van oplossingen die jou een maximaal comfort bezorgen en van jouw huis een energiebewuste omgeving maken. Voor het behalen van een maximaal comfort werkt Peter en zijn team steeds met kwalitatieve producten die niet alleen het oog strelen maar ook een leven lang meegaan.

Peter daagt zichzelf en zijn team steeds opnieuw uit in de zoektocht naar vernieuwende oplossingen. Winsol Brugge stelt jouw comfort steeds voorop en zij weten iedere uitdaging succesvol aan te pakken. Dit bewijst Peter elke dag opnieuw met zijn volledige team van vakspecialisten.

 

Na onze wedstrijd voorziet het catering team van Greet en Christophe nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!

Hopelijk hebben we voor onze laatste ‘battle’ een ‘full house’! Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

 

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

 

Neem contact op