2021.10.15 The Closing Compact Course – Wim Henneman van Value Square

Beste Old Young Adults,

Ons golfseizoen is opnieuw voorbij gevlogen! Volgende week spelen we dan ook onze traditionele ‘Closing’ op de Compact Course.

Wim Henneman, de huidige Mens Captain op Damme Golf & Country Club en partner bij Value Square is reeds jaren vaste sponsor bij de Old Young Adults. Zowel Wim als ikzelf hebben de golfsport en Damme Golf & Country Club leren ontdekken via de Young Adults. Ook voor ons stond de tijd niet stil en we zijn langzaam maar zeker opgeschoven naar de fanatische groep van de Old Young Adults.

Maar wie of wat is nu eigenlijk Value Square? Value Square is een onafhankelijke vermogensbeheerder die investeert volgens de principes van het waarde beleggen in familiale ondernemingen.

Value Square biedt oplossingen aan voor vennootschappen, vermogende families en particuliere beleggers. Kortom aan iedereen die zijn koopkracht wenst te behouden.

Tradities zijn er om in ere te houden, om door te zetten, door te geven en vooral niet om te verbreken. We spelen daarom zoals de traditie het wil onze ‘Closing’ met slechts één enkele club en onze putter.

We spelen allemaal samen op de Compact Course! Hogere handicaps samen met lagere handicaps, startende golfers samen met meer ervaren golfers,… Kortom iedereen is welkom bij de Old Young Adults! Laat je dus zeker en vast niet afschrikken om mee te spelen. Het motto blijft dan ook dat meedoen veel belangrijker is dan winnen!

Oh ja, voor zij die meer vrees hebben voor een stijgende W(orld) H(andicap) S(ystem) dan het plezier van de golfsport op zich, de ‘Closing’ is géén qualifying wedstrijd! Maak je over een stijgende WHS handicap dus geen zorgen!

Wil je ook graag deelnemen aan onze ‘Closing ’ op de Compact Course? Inschrijven kan vanaf vrijdag 8 oktober om 9u.00 via i-golf! Activeer je alarm op je smartphone en inschrijven is de boodschap! De ‘shotgun’ wedstrijd start om 17u.30

Het catering team van Greet en Christophe houden ook de traditie in eer en voorzien nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!

Hopelijk hebben we voor onze wedstrijd van Wim Henneman van Value Square opnieuw een ‘full house’! Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te zien.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op