2021.10.29 Glow In The Dark

Beste Old Young Adults,

Het traditionele golfseizoen werd vorige week vrijdag met ‘The Closing’ op de Compact Course, definitief afgesloten. Jullie hoeven echter niet te treuren want er staan nog enkele heel leuke golfwedstrijden op onze kalender!

Eén van deze unieke wedstrijden is zeker en vast : Glow In The Dark!

We spelen dan allemaal samen in het pikkedonker op de Compact Course met fluorescerende golfballetjes terwijl de holes aangekleed zullen zijn met lichtgevende staafjes! Ik zorg zelf voor de speciale golfballetjes en neem de aankleding van de Compact Course voor mijn rekening. Het kan misschien wel handig zijn, mochten jullie elk een zaklamp meebrengen.

De inschrijvingslijst voor de ‘Glow In The Dark’ wedstrijd op de Compact Course van vrijdag 29 oktober staat nu al open in i-golf! Neem je smartphone bij de hand, ga naar de ‘BEGolf’ – toepassing en schrijf je in voor ‘Glow In The Dark’ bij de Old Young Adults.

De ‘shotgun’ wedstrijd start pas om 18u.30. Zo zijn we er zeker van dat het voldoende donker zal zijn en heeft iedereen wat extra tijd om na het werk naar Damme Golf & Country Club te komen.

We spelen opnieuw allemaal samen op de Compact Course! Hogere handicaps samen met lagere handicaps, talenten met wat mindere talenten, startende golfers samen met meer ervaren golfers,… Kortom iedereen is welkom bij de Old Young Adults! Laat je dus zeker en vast niet afschrikken om mee te doen. Het motto blijft dan ook dat meedoen veel belangrijker is dan winnen!

Na onze wedstrijd voorziet het catering team van Greet en Christophe nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!

Hopelijk beleven we samen een unieke ‘Glow In The Dark’ wedstrijd! Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op