2021.11.20 Winter Mood Après-Ski

Beste Old Young Adults,

Volgende week zaterdag 20 november spelen we samen met de Young Adults onze speciale “Winter Mood” golfwedstrijd! Inderdaad, we spelen onze wedstrijd deze keer op een zaterdag! Voor wie het soms moeilijk is om op vrijdagavond deel te nemen aan onze wedstrijden is het nu de ideale gelegenheid om zich in te schrijven via i-golf, mee te spelen en de prachtige groep van de Old Young Adults te ontdekken.

We spelen onze “Winter Mood” onder de vorm van een sequentiële start (dus deze keer géén shotgun wedstrijd). De wedstrijd begint vanaf 12u.30 op onze uitdagende President’s Nine. Ook nu zijn de startende golfers opnieuw welkom op de Compact CourseHet motto bij de Old Young Adults blijft dat meespelen en je integreren in onze fanatische groep veel belangrijker is dan de wedstrijd te winnen!

Het thema van onze “Winter Mood” is de gezellige en warme “Après-Ski”! Onder het overdekte terras van ons clubhuis voorzien we daarom na onze golfwedstrijd een echt winters après-ski feestje! Kerstbomen, vuurkorven, hoge tafels met barkrukken, jenever, Jägermeister en samen meezingen op de allerbeste après-ski muziek van “Anton aus Tirol” tot “Atemlos durch die Nacht”!

Een geslaagd thema feestje kan uiteraard niet zonder aangepaste kledij! Lederhosen, lederhosen en nog eens lederhosen. Natuurlijk, skikledij is ook toegelaten! Heb je nog ergens een skipak, skihelm of skibril liggen, trek die dan aan en kom naar onze après-ski party!   

Het volledige catering team van Greet en Christophe voorzien voor ons ook enkele aangepaste après-ski gerechtjes! De deelname prijs hiervoor bedraagt 15 euro/persoon + 3 euro wedstrijd fee cash te betalen bij het ophalen van je scorekaart.

Bij een gezellige en sfeervolle après-ski party kunnen de aangepaste drankjes niet ontbreken! We voorzien daarom ook een speciale après-ski drankenkaart! Om organisatorische redenen en om jullie een scherpe prijs aan te kunnen bieden, betalen we die avond enkel cash (dus afrekenen via de traditionele barcotisatie zal niet mogelijk zijn). Alvorens je vol enthousiasme afzakt naar onze après-ski party zal ‘pinnen’ dus de boodschap zijn!

Kan jezelf of je partner niet meespelen aan onze “Winter Mood” golfwedstrijd maar willen jullie toch naar onze gezellige après-ski party komen? Geef mij dan een seintje (oya@dammefolf.be)! Ik doe het nodige zodat jullie erbij kunnen zijn! Het doel is om elkaar na het golfseizoen te blijven zien, bij te babbelen, samen plezier te maken en onze fantastische groepssfeer te versterken! Of je al dan niet meegespeeld hebt met de golfwedstrijd, maakt niet uit, iedereen is welkom!

Hopelijk hebben we voor onze “Winter Mood” met als  thema “après-ski” een “full house”! Twijfel niet en schrijf je vandaag nog in via i-golf! Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op