2021.12.18 Christmas Mood by Callant Verzekeringen & Financieel Advies (Peter Callant)

Beste Old Young Adults,

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way, Oh, what fun it is to ride in a one horse open sleigh

We komen langzaam maar zeker in de gezelligste en meest sfeervolle periode van het jaar! Kerstmuziek, cadeautjes onder de kerstboom, vuurkorven, het kerstdiner, oud naar nieuw, nieuwjaarswensen,…

De Old Young Adults houden van sfeer, gezelligheid en natuurlijk ook van de golfsport! Daarom organiseren we op zaterdag 18 december een ‘Christmas Mood’ op de President’s Nine! Ook nu zijn de startende golfers opnieuw welkom op onze Compact Course!

We spelen onze ‘Christmas Mood’ onder de vorm van een sequentiële start vanaf 12u.30 (dus géén shotgun wedstrijd). Het motto blijft bij de Old Young Adults dat meespelen en je integreren in onze fanatische groep veel belangrijker is dan de wedstrijd te winnen!

Inschrijven kan in i-golf vanaf maandag 6 december om 20u.00 tot en met dinsdag 14 december. De ideale gelegenheid om met elkaar een partijtje golf te spelen. Inschrijven en meespelen is de boodschap!

Peter Callant van Callant Verzekeringen & Financieel Advies zal onze ‘Christmas Mood’ ondersteunen! Wie kan er beter Callant Verzekeringen & Financieel Advies aan jullie voorstellen dan Peter zelf! Kijk daarom zeker even naar Peter zijn bedrijfsfilmpje waar hij samen met Dominique Monami de sportiefste makelaar van België aan jullie voorstelt.

Zelf ken ik Peter al heel erg lang en toen ik toevallig met hem op de parking van Damme Golf & Country Club aan het praten was over de Old Young Adults (ik moest immers op zoek naar sponsors voor onze wedstrijden) twijfelde hij geen moment. Peter was onmiddellijk bereid om één van onze wedstrijden te sponsoren. Zo maakt hij zijn bedrijfsslogan voor mij als captain van de Old Young Adults meer dan waar : “Ga voluit, wij doen de rest!”

Na de wedstrijd voorzien we samen met het catering team van Greet en Christophe een echte ‘Christmas Mood’ met ‘jingle bells drinks en bites’ onder het overdekte en verwarmde terras van ons clubhuis (dit laat ons toe om de huidige Corona maatregelen na te leven in de meest ruime zin). Je voorziet dus best warme kleding voor na de wedstrijd!

Kan jezelf of je partner niet meespelen met onze “Christmas Mood” golfwedstrijd maar wensen jullie toch nadien te genieten van de unieke sfeer en de gezelligheid? Geef mij dan een seintje (oya@dammefolf.be)! Ik doe het nodige zodat jullie erbij kunnen zijn! Het doel is om elkaar na het golfseizoen te blijven zien, bij te babbelen, samen plezier te maken en onze fantastische groepssfeer te versterken! Heb je meegespeeld met de golfwedstrijd of niet, iedereen is welkom!

Twijfel dus niet en schrijf je vanaf morgen 6 december in via i-golf! Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Natur

Neem contact op