2022.01.08 Happy New Year’s Golf

Beste Old Young Adults,

2021 ligt nu definitief achter ons! Géén lichaamsdeel is vorige jaar meer ontbloot dan onze bovenarm, de hallucinante beelden van de zonvloed in Wallonië, de gouden medailles in Tokio van Nina, Thiam en de Red Lions,…  het zijn slechts enkele gebeurtenissen die mij persoonlijk het afgelopen jaar sterk zijn bijgebleven.

Ook jullie grote enthousiasme voor onze Old Young Adults golfwedstrijden, de leuke vriendschappen en het voorrecht dat ik heb gehad om heel wat nieuwe Old Young Adults te mogen leren kennen, doen mij met plezier terugdenken aan 2021.

Mijn beste wensen aan jullie, aan jullie volledige familie en iedereen die jullie dierbaar is! Mag 2022 een voorspoedig, succesrijk, liefdevol maar bovenal gezond jaar worden. Hopelijk mag iedereen zijn persoonlijke ambities en voornemens waarmaken in dit nieuwe jaar.

Knaldrang’ het Vlaamse woord van 2021! Volgens ‘van Dale’ : een sterk verlangen om uit de bol te gaan, vaak gebruikt in de context van de Corona maatregelen. Als jullie Old Young Adults Captain moet ik bekennen dat ik ook last heb van ‘knaldrang’ maar eerder dan in de context om er in 2022 opnieuw voor jullie in te vliegen!

We starten het nieuwe jaar met onze ‘Happy New Year’s Golf’ die doorgaat op zaterdag 8 januari 2022! Het is een sequentiële start vanaf 12u.30 (dus géén shotgun wedstrijd) op de President’s Nine. De compact spelers kunnen uiteraard ook opnieuw meespelen op onze Compact Course!

In het nieuwe jaar blijft ons motto overeind dat meespelen en je integreren in onze fantastische groep veel belangrijker is dan winnen!

Inschrijven kan nog steeds in i-golf en dit tot en met dinsdag 4 januari 2022. De perfecte gelegenheid om elkaar voor het eerst in het nieuwe jaar allemaal terug te zien en te genieten van een leuk en ontspannend partijtje golf. Inschrijven en meespelen is de boodschap!

Na onze ‘Happy New Year’s Golf’ heffen we samen het glas op het Nieuwe Jaar!

Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal voor de eerste maal in het nieuwe jaar te  ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

Neem contact op