2022.03.18 The Opening Of The Golf Season

Beste Old Young Adults,

De astronomische winter – voor zover je vandaag nog over echt koude winters kunt spreken – loopt langzaam maar zeker op zijn einde. Nu de lente voor de deur staat, de natuur terug langzaam maar zeker ontwaakt en de dagen opnieuw langer worden, begint het bij mij dan ook te kriebelen om aan het golf seizoen bij de Old Young Adults te beginnen.

Hopelijk kijken jullie er ook allemaal naar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen! Dankzij het enthousiasme van onze verschillende sponsors hebben we opnieuw een mooie kalender voor jullie kunnen samenstellen. Zonder sponsors is het voor een ‘captain’ onmogelijk om een aantrekkelijk programma op te maken, dus mijn welgemeende dank aan alle sponsors van onze Old Young Adults wedstrijden!

We geven het startshot van ons nieuw Old Young Adults seizoen op vrijdag 18 maart 2022 met een ‘shotgun’ wedstrijd (= alle deelnemers starten gelijktijdig op verschillende tees) om 17u.30 op de Compact Course van Damme Golf & Country Club.

Inschrijven voor onze openingswedstrijd kan vanaf maandag 7 maart 2022 vanaf 20u.00 in i-golf. Wil je er dus zeker en vast bij zijn, schakel dan het alarm van je smartphone in en schrijf je in!

Het motto blijft dat meespelen met de golfvrienden van de Old Young Adults veel belangrijker is dan enkel en alleen de overwinning voor ogen te hebben. Iedereen is dan ook welkom, van de meer ervaren golfer tot de startende Old Young Adult! Dus alleen maar ontspanning en golfplezier! Voor stress en spanning is er bij ons dan ook geen plaats!

Wie zijn nu de sponsors van onze openingswedstrijd? Niemand minder dan onze drie fantastische golf professionals! Met de meer dan 20 jaar ervaring van Andy, de technische benadering van Mathieu en Olivier die altijd met een lach klaar staat om ons golfspel te verbeteren, hebben we een binnen Damme Golf & Country Club dan ook een heel sterk team van golf professionals!

Na onze openingswedstrijd voorziet het catering team van Greet en Christophe nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten.

Laten we er met alle Old Young Adults opnieuw een onvergetelijk, intens en fantastisch golfjaar van maken! Op mijn enthousiasme en inzet kunnen jullie zeker en vast rekenen! Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te mogen ontmoeten op onze prachtige golfclub!

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

Neem contact op