2022.04.22 Bouwonderneming Deceuninck | Stephan Deceuninck

Beste,

Op vrijdag 22 april staat onze eerste ‘battle‘ tussen de Old Young Adults en de Young Adults van Damme Golf & Country Club op de kalender! Ik hoor jullie misschien al zeggen een ‘battle‘? Het is natuurlijk absoluut niet de bedoeling dat we in de letterlijke zin van het woord een veldslag met elkaar gaan uitvechten!

Met dit type van wedstrijden willen Christophe – de Young Adults Captain – en ikzelf er vooral voor zorgen dat de Old Young Adults en de Young Adults elkaar beter leren kennen.

De wedstrijd gaat door op onze prachtige maar ook zo uitdagende President’s Nine! Uiteraard zijn ook nu onze startende golfers op de Compact Course meer dan welkom! Wie durft zich van de ‘Compact’ spelers als eerste inschrijven? De eerste Compact speler die zich inschrijft, krijgt van mij een klein prijsje! Lukt het je zelf niet om je in te schrijven via i-golf? Geef mij dan zeker en vast een seintje!

We geven het startschot van deze ‘shotgun‘ wedstrijd (= alle deelnemers starten gelijktijdig op verschillende tees) om 18u.00 op de President’s Nine! Op de Compact Course gaan we van start om 19u.00!  

Inschrijven voor deze ‘battle‘ kan vanaf maandag 11 april 2022 om 20u.00 in i-golf. Wil je er dus zeker en vast bij zijn, schakel dan het alarm van je smartphone in en schrijf je in!

Géén golfwedstrijd zonder een enthousiaste sponsor! Met Stephan Deceuninck van de Bouwonderneming Deceunick uit Damme staat een wedstrijdsponsor van het eerste uur op de kalender! 

Bouwonderneming Deceuninck’ bouwt en verbouwt (bijna) alles! De realisatie van uw project klein of groot is voor hen een uitdaging! De lat ligt hoog bij Stephan en zijn team. En dat moet ook, in een wereld die zo snel evolueert zoals de bouw. Een ervaren aannemer aan je zijde is een must. Stephan werkt met een vast team van professionele vakmensen. Altijd een correcte mix van ervaring, enthousiasme en kennis van de nieuwste technieken. Bij Bouwonderneming Deceuninck heb je één aanspreekpunt, Stephan Deceuninck die de werken van begin tot einde opvolgt.

Plannen om een exclusieve villa te bouwen of nood aan verbouwingen? Alles begint met een goed gesprek met Stephan Deceuninck (tel. 0477/33 77 53 of Stephan@DeceuninckStephan.be

 

Voor onze eerste ‘battle‘ tussen de Old Young Adults en de Young Adults gaan we opnieuw voor een iets specialere spelvorm.

We spelen een Canadian Chapman!

Er wordt gespeeld in een team van twee personen tegen een ander team van twee personen. In totaal speel je dus met zijn vieren in een flight, twee tegen twee.

Op elke hole slaan beide teamleden af en bij de tweede slag sla jij de bal van je teamgenoot en je teamgenoot slaat zijn of haar tweede slag met jouw balPas daarna beslissen de partners met welke bal wordt verder gespeeld. De speler wiens bal niet wordt gekozen pakt zijn bal op en doet de volgende slag, daarna wordt de hole om en om slaand uitgespeeld.

Handicapverrekening : een team krijgt 3/8 van de gezamenlijke handicaps aan slagen mee.
Voorbeeld : speler A heeft een effectieve hdcp 14, B heeft een effectieve hdcp van 18. Samen 14 + 18 = 32.
Als team krijgen zij 3/8 x 32 = 12 slagen meer op 18 holes dus op 9 holes (delen we door twee) bij de President’s Nine dus 6 extra slagen.

Het team met de hoogste score over 9 holes heeft de wedstrijd gewonnen. Je wint dus per twee en niet individueel per golfspeler!

 

Oh ja, voor zij die toch meer vrees hebben voor een stijgende W(orld) H(andicap) S(ystem) dan het plezier van de golfsport op zich, deze Canadian Chapman wedstrijdformule is géén qualifying wedstrijd! Maak je over een stijgende WHS handicap dus geen zorgen!

Het motto blijft dat meespelen met de golfvrienden van de Old Young Adults veel belangrijker is dan enkel en alleen de overwinning voor ogen te hebben. Iedereen is dan ook welkom, van de meer ervaren golfer tot de startende Old Young Adult! Dus alleen maar ontspanning en golfplezier! Voor stress en spanning is er bij ons dan ook geen plaats!

Na onze Canadian Chapman voorziet het catering team van Greet en Christophe nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten.

Hopelijk hebben we voor onze eerste ‘battle‘ wedstrijd van het seizoen met als sponsor Stephan Deceuninck een ‘full house’! Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te zien.

Met sportieve groeten,

 

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be

+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op