2022.04.29 Dakwerken De Cock – Ben De Cock

 

Beste Old Young Adults,

Je hebt het de laatste dagen ongetwijfeld gevoeld. De lente is in het land en ons golf seizoen is nu echt volop uit de startblokken geschoten! Op vrijdag 29 april staat dan ook al onze volgende Old Young Adults wedstrijd op het programma!

Het golfterrein groeit langzaam maar zeker naar zijn topniveau! Bij de Old Young Adults gaan we voor een evenwichtige ‘mix’ van wedstrijden onder de vorm van een speciale formule die géén impact hebben op je handicap én andere wedstrijden waar je volop kan gaan voor een betere WHS-handicap.

De wedstrijd van vrijdag 29 april op de President’s Nine is een ‘qualifying’ wedstrijd, dus laat die handicap van iedereen maar zakken!

We geven het startschot van de ‘shotgun‘ wedstrijd (= alle deelnemers starten gelijktijdig op verschillende tees) om 18u.30 op de President’s Nine! Op de Compact Course gaan we van start om 19u.00!

Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf maandag 18 april 2022 om 20u.00 in i-golf. Wil je er dus zeker en vast bij zijn, schakel dan het alarm van je smartphone in en schrijf je in!

 

De sponsor van onze Old Young Adults wedstrijd is Ben De Cock van Dakwerken De Cock uit Oostkamp. De slagkracht van Dakwerken De Cock zit hem duidelijk in het familiaal karakter waardoor ze flexibel en veerkrachtig zijn en oog hebben voor een lange termijnvisie. Ben heeft het ambacht en de kneepjes van het vak aangeleerd door zijn vader en ondertussen staat ook al de zoon van Ben te popelen om toe te treden tot de familiezaak.

Wist je trouwens dat Ben het liefst samen met zijn team van dakdekkers naar zijn verschillende werven trekt? Je sluit Ben dus niet op in één of ander donker kamertje achter een computer.

Bij Dakwerken De Cock kan je terecht voor allerlei verschillende types van daken : van platte daken over hellende daken en dit zowel voor je nieuwbouwwoning als voor volledige dakrenovaties.

 

Ben schrikt er niet van terug om één uurtje extra op één of ander dak te vertoeven, maar wie hard werkt wil ook lekker kunnen eten. Op speciaal verzoek van Ben zal het team van Greet en Christophe dan ook voor iets bijzonder lekkers zorgen!

Hopelijke hebben we voor onze Old Young Adults wedstrijd van Ben een ‘full house’!

Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

 

Stijn Goetry

Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be

+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op