2022.05.20 Sophie De Proft & Frederik De Groote | Villa Cypris – Vanbreda Risk & Benefits

Beste,

Vanaf morgen kan je opnieuw inschrijven voor onze volgende Old Young Adults golfwedstrijd! Op vrijdag 20 mei staat immers de 2de ‘battle’ op onze golfkalender gepland. Dan spelen we opnieuw samen met de Young Adults van Damme Golf & Country Club een leuk en ontspannend partijtje golf!

Steeds meer enthousiaste Old Young Adults vinden de weg naar onze wedstrijden. Ik kan dit alleen maar toejuichen! Wil je dus niet op de reservelijst terecht komen, activeer dan vandaag nog je wekker van je smartphone en schrijf je in via i-golf op maandag 9 mei vanaf 20u.00!

Bij onze vorige wedstrijd mochten we niet minder dan acht gedreven ‘Compact’ spelers verwelkomen! Hopelijk kunnen we dit opnieuw evenaren of zelfs verbeteren! Ik kan het niet genoeg benadrukken dat ook de ‘Compact’ spelers van harte welkom zijn bij de Old Young Adults!

We geven om 18u.30 het startschot van deze ‘shotgun‘ wedstrijd (= alle deelnemers starten gelijktijdig op verschillende tees) op de President’s Nine. De ‘Compact’ spelers starten met hun wedstrijd een halfuurtje later (19u.00).

Voor onze wedstrijd van vrijdag 20 mei hebben we niet minder dan twee nieuwe sponsors! Sophie De Proft van Villa Cypris én Frederik De Groote van Vanbreda Risk & Benefits ondersteunen onze wedstrijd.

Weet jij wat Sophie en Frederik in het dagdagelijkse leven doen? Ik stel ze graag even heel kort aan je voor :

 

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar en risicoconsultant in België. Zij adviseren bedrijven en ondernemers uit privé en publieke sector op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits.

Met meer dan 650 personeelsleden heeft Vanbreda Risk & Benefits een omzet van meer dan 125 miljoen euro. Zij bieden correcte verzekeringsoplossingen zowel voor KMO als internationale bedrijven. Recent werden zij verkozen als ‘best managed company‘ uit de sector!

 

Villa Cypris is gelegen in hartje Knokke aan het Casino van Knokke-Heist. Deze privé sauna bied je een oase van rust en ontspanning. De ‘wellness‘ is van diverse gemakken voorzien, om je een aangenaam verblijf te garanderen. Dit alles gebeurt in een sfeer van privacy en geborgenheid. Bij Villa Cypris is privé ook echt privé.

Hier ontspan je met je partner, geliefde of vrienden, maar geniet je ook van alle faciliteiten die een “gewone” sauna biedt. Ook voor een ontspannende massage of gelaatsverzorging kan u bij hen terecht.

Laat uw lichaam en geest heerlijk ontspannen, want denk eraan: “sometimes the most productive thing you can do is just relax.

 

Na onze wedstrijd voorziet het cateringteam van Greet en Christophe nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten.

Hopelijk hebben we voor onze tweede ‘battle’ wedstrijd van het seizoen met als sponsor Sophie De Proft en Frederik De Groote opnieuw een ‘full house’!

Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

 

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op