2022.06.03 Tom Huygens | a + b Huygens & Certifin

Beste Old Young Adults,
 
Op vrijdag 3 juni staat onze volgende golfwedstrijd op de agenda! Laat ons verder gaan op de ingeslagen weg! Iedere vrijdagavond vinden meer en meer Old Young Adults de weg naar een ontspannende en leuke partij golf! Je bent dan ook welkom bij de ‘Old Young Adults Family”, van de ervaren golfer tot de startende Compact speler! 

Tom Huygens van het ’Kantoor Huygens’ en ‘Certifin‘  is op vrijdag 3 juni onze wedstrijdsponsor!

Ken je Tom nog niet? 

Tom is accountant en schenkt graag klare taal. Hij geeft daarbij veel aandacht voor het persoonlijk contact. Hij is iemand die je kan vertrouwen en die samen met zijn team altijd een stap vooruit denkt. Hij wil iedereen in alle openheid bijstaan met fiscaal advies.

Het accountancy kantoor van Tom beheert uw boekhouding, of het nu om een eenmanszaak of een vennootschap gaat. Kantoor Huygens verwerkt niet alleen de boekhoudkundige gegevens, ze interpreteren ook de cijfers en staan hun klanten bij met persoonlijk advies, vanaf de opstart van de onderneming tot aan de overdracht!

Daarnaast is Tom ook nog eens taks accountant bij Certifin. Certifin is een onafhankelijk corporate en finance kantoor gericht op een volledige financiële begeleiding voor de ondernemer en zijn KMO. Certifin fungeert doorheen de volledige levenscyclus van uw KMO als een extern, onafhankelijk financieel klankbord waarbij een volledige financiële ondersteuning geboden wordt op maat van je bedrijf.
 
Wil je ook deelnemen aan deze Old Young Adults wedstrijd op vrijdag 3 juni?

Inschrijven kan vanaf maandag 23 mei om 20u.00 in i-golf! De ‘shotgun’ wedstrijd op de President’s Nine start om 19u.00 én op de Compact Course gaan we van start vanaf 19u.30. De verschoning van niet op tijd op Damme Golf & Country Club te geraken, gooien we zo volledig over boord. Het motto blijft bij de Old Young Adults dat meespelen en je integreren in onze fantastische groep veel belangrijker is dan de wedstrijd winnen! 

Samen met het catering team van Greet en Christophe voorzien we nadien ook nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!

Hopelijk mag ik opnieuw aan het sportief secretariaat vragen om onze inschrijvingslijst wat uit te breiden! Zou het niet fantastisch zijn als we er ook opnieuw op de Compact Course een leuke golfwedstrijd kunnen van maken? Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.
 
Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain 

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature 

Neem contact op