2022.06.24 Club Championship Old Young Adults – Familie Lips – AD Delhaize Heist & Aalter

Beste,
 
Op vrijdag 24 juni is het dan eindelijk zo ver! Wat is er dan eindelijk zie ik je al denken? Die vrijdag spelen we immers onze Old Young Adults Club Championship!

De enige golfwedstrijd van het seizoen bij de Old Young Adults die doorgaat op de ‘Championship Course’ van Damme Golf & Country Club! Hoe kan het ook anders, een Championship (= 18 holes) speel je op een prachtig Championship Course! 

Iedereen is welkom bij de ‘Old Young Adults Family’, van de startende golfer, tot de meest gedreven golfspeler van Damme Golf & Country Club! Van de laagste handicap tot de golfspeler die nog maar net zijn of haar baan permissie heeft gekregen van de golf pro op de Compact Course! 

We organiseren daarom niet alleen ons ‘Old Young Adults Club Championship’ op de ‘Championship Course’, maar ook op de ‘President’s Nine’ én de ‘Compact Course’

Laat ons verder gaan op de ingeslagen weg! Meer en meer Old Young Adults vinden de weg naar een ontspannende en leuke partij golf op vrijdagavond!

Catherine en Benoit Lips van AD Delhaize in Heist én AD Delhaize in Aalter zullen op vrijdag 24 juni ons Clubkampioenschap als wedstrijdsponsor ondersteunen!

Catherine en Benoit zijn al jaren lid van Damme Golf en Country Club en enthousiaste en gepassioneerde golfspelers.

Bij AD Delhaize in Heist en Aalter vind je alles wat je nodig hebt om lekker te koken en gezond te leven!

Je kan er, elke dag opnieuw, kiezen uit een ruim en gevarieerd assortiment van verse en kwalitatieve producten!

Benieuwd naar hun assortiment? Ontdek het op hun website, Facebook-pagina of op Instagram. Of misschien nog beter, breng zelf een bezoek in de AD Delhaize van Heist en Aalter en ontdek al hun heerlijke producten!

 

Wil je ook deelnemen op vrijdag 24 juni aan ons Old Young Adults Club Championship

Als je er zeker en vast bij wil zijn, schakel dan het alarm in van je ’s martphone’ en schrijf je op tijd in! Zo vermijd je dat je op de reservelijst komt te staan!    

Inschrijven kan vanaf maandag 13 juni om 20u.00 in i-golf! De ‘shotgun’ wedstrijd op de ‘Championship Course’ gaat van start om 17u.30 (18 holes), de President’s Nine start om 19u.00 én op de Compact Course gaan we van start vanaf 19u.30.

We sluiten het clubkampioenschap in stijl af! Samen met het volledige catering team van Greet en Christophe voorzien we nadien een heerlijke barbecue waarbij we samen gezellig kunnen napraten of voor zij die nog over voldoende energie beschikken een dansje kunnen plaatsen!   

Het zou toch fantastisch zijn als we op vrijdag 24 juni Damme Golf en Country Club volledig innemen met de Old Young Adults! Neen?

Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten!

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op