2022.07.20 Fête des Belges | Clubhouse of Damme G&CC | Greet & Christophe Desoete – Hudders

Beste,

De Fransen hebben hun ‘Quatorze Juillet’, de Amerikanen vieren de ‘Fourth of July’ en wij Belgen vieren op donderdag 21 juli onze Belgische nationale feestdag!

We genieten dan allemaal van een dagje verlof en wie weet maak jij wel de brug voor een extra lang (golf)weekend!

De ideale gelegenheid dus om op woensdagavond 20 juli 2022 een echte ‘Fête des Belges‘ te organiseren samen met alle enthousiaste Old Young Adults en Young Adults van Damme Golf & Country Club! We spelen opnieuw een wedstrijd samen met het jonge golf geweld van de Young Adults.

We geven al om 18u.30 het startschot van deze ‘shotgun‘ wedstrijd (= alle deelnemers starten gelijktijdig op verschillende tees) op de President’s Nine. De ‘Compact’ spelers starten met hun wedstrijd een halfuurtje later (19u.00).

Wil je ook graag deelnemen op woensdag 20 juli aan onze ‘Fête des Belges‘ golfwedstrijd op Damme Golf & Country Club?

Inschrijven kan vanaf woensdag 6 juli om 20u.00 in i-golf!  Schakel het alarm in van je ‘smartphone’ en schrijf je op tijd in! Zo vermijd je dat je op de reservelijst komt te staan! Het aantal plaatsen is immers beperkt!

Iedereen is welkom bij de ‘Old Young Adults Family’, van de startende golfer, tot de meest gedreven golfspeler van Damme Golf & Country Club! Van de laagste handicap tot de golfspeler die nog maar net zijn of haar baan permissie heeft gekregen van de golf pro op de Compact Course!

De wedstrijd sponsors zijn niemand minder dan Greet en Christophe van ons ‘Clubhouse’! Moet ik jullie eigenlijk Greet en Christophe nog voorstellen? Met hun volledig team staan Greet en Christophe dagelijks klaar om ons op de allerbeste manier te ontvangen in het clubhuis met een heerlijk drankje of een lekker etentje.

In navolging van ‘Fête des Belges à Saint-Tropez’ , willen wij er ook in Damme na de wedstrijd een feestje van maken met ambiance en leuke dance tunes op de achtergrond! We hebben daarom gekozen voor een uitgebreide feestformule inclusief open bar! De deelname prijs voor ‘Fête des Belges à Damme Golf & Country Club’ : 40,00 EUR per persoon all inclusive + 3 EUR wedstrijd fee (cash te betalen).

 

 

Haal dus op woensdag 20 juli die Belgische vlag maar van onder het stof, grijp je Belgische sjaal uit de kast en kleur je wangen met de ’tricolore’!

Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op