2022.09.02 Delen Private Bank | Inge Dewulf

Beste Old Young Adults,

In mijn vorige mail liet ik het jullie al weten: ‘We vliegen er opnieuw in bij de Old Young Adults!’ We voegen dan ook de daad bij het woord. De volgende golfwedstrijd op onze kalender is al op vrijdag 2 september!

Met enige trots en fierheid mag ik jullie laten weten dat Delen Private Bank de sponsor is van deze wedstrijd! Dat Delen Private Bank een passie heeft voor sport leidde tot een professionele ondersteuning van jonge sporters, die alle mogelijkheden krijgen om uit te groeien tot ware topsporters. Zo ondersteunen ze onder andere de Belgische golferspelers Thomas Pieters, Thomas Detry én Manon De Roey!

 

 

Inge Dewulf heeft net als Delen Private Bank een passie voor de golfsport! Inge kan je dan ook bijna altijd terugvinden op onze wedstrijdlijst! Inge is ‘private banker’ bij Delen Private Bank en het is dankzij haar passie voor de golfsport en dit samen met de fantastische groep van de Old Young Adults dat Delen Private Bank deze wedstrijd ondersteunt!

Delen Private Bank, zekerheid in continuïteit. Sinds haar oprichting kent Delen Private Bank een evenwichtige groei. Als ‘private banker‘ in het kantoor te Roeselare beheert én plant Inge het vermogen van haar klanten op verantwoorde en duurzame wijze. Het doel van Inge? Financiële gemoedsrust geven, vandaag en morgen. Daarom richt Inge zich op de toekomst en kijkt ze ernaar met een open, alerte en risicobewuste blik.

Volgens Inge staat private banking voor vertrouwen, discretie en een persoonlijke aanpak. Waar je ook bent, je kan altijd bij Inge Dewulf terecht voor het toevertrouwen van je vermogen. Haar slogan is dan ook : ‘Delen Private Bank, dicht bij u.’
 
We spelen op vrijdag 2 september een ‘Greensome’ wedstrijd op de President’s Nine!

Een ‘Greensome’ hoor ik je al zeggen? Er wordt gespeeld in een team van twee personen tegen een ander team van twee personen. Totaal speel je dus met zijn vieren in één flight, twee tegen twee. Beide spelers van hetzelfde team slaan af, zij kiezen de naar hun inzicht de beste bal en spelen daar dan om en om mee verder. Je speelt in een team van twee personen. Probeer je ‘flight’ genoot niet in de steek te laten door op het allerlaatste af te zeggen. Bij een ‘Greensome’ wordt 3/8 van de gezamenlijke handicap verrekend als het aantal slagen dat het team meekrijgt.
 
Wil je ook deelnemen aan onze ‘Greensome’ wedstrijd bij de Old Young Adults wedstrijd?

Inschrijven kan vanaf maandag 22 augustus om 20u.00 via i-golf. De ‘shotgun’ wedstrijd start om 18u.30 op de President’s Nine en om 19u.00 gaan onze Compact spelers van start op de ‘Compact Course’. Zij spelen zoals altijd hun klassieke ‘Single Stableford’ wedstrijd. 

Samen met het catering team van Greet en Christophe voorzien we ook nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!
 
Gaan we samen voor de wedstijd van Inge Dewulf en Delen Private Bank voor een ‘full house’?

Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op