2022.09.16 APS Glass & Bar Supply – Laure Sansen

Beste Old Young Adults,

Op vrijdag 16 september staat onze volgende golfwedstrijd op de agenda! Laat ons verder gaan op de ingeslagen weg! Op vrijdagavond vinden heel wat Old Young Adults de weg naar een ontspannende en leuke partij golf!

Je bent dan ook welkom bij de ‘Old Young Adults Family‘, van de ervaren golfer tot de startende Compact speler!

De wedstrijdsponsor van vrijdag 16 september is niemand minder dan Laure Sansen! Dat Laure een onmetelijke passie heeft voor de golfsport dat weten velen onder jullie, maar wat velen misschien niet weten is dat zij ook de drijvende kracht is achter APS Glass & Bar Supply!

Voor elke drankje die je serveert heeft APS Glass & Bar Supply het juiste glas! Dankzij de ruime keuze aan hoogwaardige glazen kan zij voor elk drankje het passende glas aanbieden! Volgens Laure ontwikkel je hierdoor sterkere aroma’s in het glas die je alleen maar méér doen genieten!

Naast een enorm assortiment aan glazen kan je bij APS Glass & Bar Supply ook terecht voor verschillende toebehoren die in géén enkele goed uitgeruste bar mogen ontbreken! Van cocktail ‘shakers‘ over ‘muddlers‘ tot ‘strainers‘ je kan ze allemaal in hun assortiment terugvinden!

Eén gemeenschappelijk kenmerk van Laure haar producten is wel de hoge gastronomische kwaliteit! Ze zijn daarom bij uitstek geschikt voor permanent en dagdagelijks gebruik!

Het volledige aanbod is heel nauwkeurig samengesteld op basis van haar eigen ervaring en van de verschillende positieve reacties die zij iedere dag krijgt van haar klanten.

 

 

Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf maandag 5 september om 20u.00 via i-golf. De ‘shotgun’ wedstrijd start om 18u.00 op de President’s Nine en om 18u.30 gaan onze Compact spelers van start op de ‘Compact Course’.  

Waar zal het catering team van Greet en Christophe onze na deze wedstrijd naar toebrengen? We hadden al de Zuid-Afrikaanse braai, de Spaanse Tapas,…  Zij voorzien voor ons nog iets lekkers, zodat we het weekend goed kunnen starten!   
 
Gaan we samen voor de wedstijd van Laure Sansen voor een ‘full house’?

Ik kijk er met veel plezier naar uit om jullie allemaal opnieuw te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

Stijn Goetry
Old Young Adults Captain

oya@dammegolf.be
+32 475 30 62 17

#Golf #Friendship #Pleasure #Respect #Nature

Neem contact op